Όπου γάμος και χαρά η Selena Gomez πρώτη; Με νυφικό στο πλατό του Only Murders in the Building

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Όπου γάμος και χαρά η Selena Gomez πρώτη; Με νυφικό στο πλατό του Only Murders in the Building

Σε μια τυπική μέρα στη δουλειά, η Selena Gomez εμφανίστηκε με νυφικό στο πλατό του κωμικού crime, Only Murders in the Building.

Απ' ό,τι φαίνεται, θα ηχήσουν οι καμπάνες στο "Only Murders in the Building" και αν ηχήσουν όντως, η Selena Gomez θα είναι μια εντυπωσιακή νύφη. Τουλάχιστον αυτό βλέπουμε από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το πλατό.

https://www.instagram.com/p/CqENlgtuTNe

Η Mrs. Maisel ετοιμάζεται να πει αντίο και να κερδίσει κάθε σκηνή στο νέο της φανταχτερό trailer

Την τύλιξαν την Selena Gomez στο Only Murders in the Building;

Η 30χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου "Only Murders in the Building" φάνηκε εντυπωσιακή στα γυρίσματα της επερχόμενης 3ης σεζόν να φοράει ένα στράπλες νυφικό. Οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν από τον συμπρωταγωνιστή της, τον αγαπημένο κωμικό Steve Martin, ο οποίος μοιράστηκε τις εικόνες από τα γυρίσματα στο Twitter.

Στη μία ανάρτηση, ο Steve Martin φαίνεται να φοράει σμόκιν, ενώ κρατάει το χέρι της Selena Gomez. Εκείνη δείχνει πανέμορφη με ένα εντυπωσιακό νυφικό και πέπλο. Η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση έγραφε: "Μαντέψτε τι μόλις συνέβη!" αφήνοντας τους θαυμαστές να αναρωτιούνται με ποιον θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Gomez και σίγουρα και σε ποιο πλαίσιο.

Στη συνέχεια, ο Steve Martin δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία στο Twitter, στην οποία η Selena Gomez φαίνεται να χαμογελά με τον δεύτερο συμπρωταγωνιστή της, Martin Short. Τόσο ο Short όσο και ο Martin είναι ντυμένοι με black-tie ενδυμασία, υποδεικνύοντας ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει στο επεισόδιο που γύριζαν. Η λεζάντα που συνόδευε τη δεύτερη ανάρτηση έγραφε: "Τελικά συνέβη και αυτό".

Σου έλειψε ο Monk; Μην ανησυχείς, θα επιστρέψει για μία ακόμη υπόθεση

Γάμοι, θάνατοι και άλλα τόσα που δεν ξέρουμε

Όλα του γάμου δύσκολα... αλλά οι φόνοι συνεχίζονται στο "Only Murders in the Building" αφού συνεχίζεται και η σειρά, η οποία είχε και νέο trailer πριν από λίγες ημέρες.

Το teaser του επερχόμενου 3ου κύκλου μας δείχνει μια πρώτη ματιά στη νέα προσθήκη του cast που δεν είναι άλλη από την πολυβραβευμένη Meryl Streep, η οποία παρουσιάζεται ως "η έκπληξη που δεν περιμέναμε".

Το βραβευμένο με Emmy κωμικό murder-mystery, δημιουργίας του αχτύπητου διδύμου Steve Martin και Martin Short, που για τη χώρα μας είναι διαθέσιμo με όλα τα επεισόδια που έχουν βγει μέχρι στιγμής στο Disney+, αφορά τρεις ξένους, μόνιμους κατοίκους του ξενοδοχείου Arconia, το μοναδικό κοινό των οποίων είναι το πάθος για αληθινές ιστορίες εγκλημάτων. Θα συνδεθούν όμως ακόμα παραπάνω όταν ένας ύποπτος θάνατος θα τους ωθήσει να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια, ενώ παράλληλα ξεκινούν ένα true crime podcast με τίτλο "Only Murders in the Building". Θα ενώσουν τις ντετεκτιβικές τους δυνάμεις για να εξιχνιάσουν και να περιγραψουν, περιορίζοντας όμως μόνο στους φόνους που συμβαίνουν στο Arconia.

Στον επερχόμενο τρίτο κύκλο το τρίο των Selena Gomez, Steve Martin και Martin Short, θα ασχοληθούν με τον θάνατο που μας άφησε ο προηγούμενος κύκλος. Είδαμε τον Ben Glenroy (Paul Rudd) να πεθαίνει επί σκηνής, ενώ έπαιζε σε ένα έργο του Μπρόντγουεϊ απέναντι από τον Charles (ο χαρακτήρας του Steve Martin).

Ετοιμάσου για reboot του cult-classic Gattaca από το δίδυμο του πολυβραβευμένου Homeland