Η απάντηση της Selena Gomez σε όσους λένε ότι ο Justin Bieber έφταιγε που εκείνη υπήρξε πολύ αδύνατη

Η απάντηση της Selena Gomez σε όσους λένε ότι ο Justin Bieber έφταιγε που εκείνη υπήρξε πολύ αδύνατη

AP Photo/Chris Pizzello, File

Ένα βίντεο στο TikTok ήταν αρκετό για να κάνει τη Selena Gomez να αντιδράσει. 

Ανάμεσά τους υπήρχε… ένας έρωτας μεγάλος. Ο Justin Bieber και η Selena Gomez ήταν ζευγάρι από το 2011 μέχρι το 2015 με πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους. Χώριζαν και τα έφτιαχναν. Και άντε πάλι από την αρχή. Αμέσως μετά τον οριστικό χωρισμό τους, βέβαια, ο τραγουδιστής έγινε ζευγάρι με τη Hailey Bieber με την οποία είναι παντρεμένος μέχρι και σήμερα.

Τι κι αν οι δρόμοι Bieber-Gomez χώρισαν, τα media και οι fans ασχολούνται ακόμα και σήμερα με τον θυελλώδη έρωτά τους. Και το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε viral στο TikTok ένα βίντεο που επεσήμανε ότι η Selena Gomez κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Justin Bieber ήταν πάντα πολύ αδύνατη, μόνο και μόνο γιατί σε εκείνον άρεσαν τα μοντέλα. Αλήθεια, ισχύει αυτό;

Tο «απλό» σπίτι της Selena Gomez στο Los Angeles έχει 10 μπάνια και το ωραιότερο πιάνο

Η αντίδραση της Selena Gomez στο TikTok video για τη σχέση της με τον Bieber

Το βίντεο στο TikTok δημοσιεύθηκε στις 29 Νοεμβρίου, όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο (10-11/12) έγινε viral. Στις εικόνες που περνούν από το βίντεο γράφει ο χρήστης: «Ο λόγος που η Selena υπήρξε εξαιρετικά αδύνατη όταν ήταν με τον Justin». Και συνεχίζει στο caption: «Προτιμούσε τα μοντέλα. Φτωχό μου κορίτσι». Η ατάκα του αυτή δεν είναι τυχαία. Στο τέλος του βίντεο υπάρχει ένα screenshot από παλαιότερο σχολιασμό της 30χρονης star στα social media, η οποία αναφέρει ότι ο Justin Bieber «προτιμά τα μοντέλα. Είμαι πολύ φυσιολογική».

selena.JPG

Το βίντεο ξεπέρασε τα 40.000 likes, έφτασε στα χέρια της Selena Gomez και η ίδια αντέδρασε. Η τραγουδίστρια δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο και απάντησε με μια λυπημένη φατσούλα. Αυτό και τίποτα άλλο. Ήταν… σαν να έλεγε ότι λυπάται για αυτά τα κακόβουλα σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τόσο για το σώμα της όσο και για μια σχέση που πια έχει τελειώσει.

selena_apantisi1.jpg

«Ο χωρισμός μου με τον Justin Bieber ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Η Selena Gomez έχει μιλήσει στο παρελθόν για το βάρος της λέγοντας ότι δεν τη νοιάζει τι άποψη έχει ο κόσμος, καθώς ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του. Έτσι κι αλλιώς, - όπως έχει δηλώσει η ίδια- το βάρος της θα έχει διακυμάνσεις για το υπόλοιπο της ζωής της λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που παίρνει και θα παίρνει για να αντιμετωπίσει τη διπολική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί.

Όσο για τον Justin Bieber; Η Selena Gomez δήλωσε στις αρχές Νοεμβρίου ότι ο χωρισμός της ήταν ό,τι καλύτερο τής συνέβη. Η δήλωση αυτή έγινε στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Selena Gomez: My Mind And Me» στο οποίο η ίδια αναφέρει: «Τα πάντα ήταν τόσο δημόσια, ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου. Αλλά όταν απλά την ξεπέρασα, δεν φοβόμουν πια». Και συνέχισε: «Νιώθω σαν να έπρεπε να περάσω τον χειρότερο πιθανό χωρισμό και μετά απλά να τα ξεχάσω όλα, ήταν πολύ μπερδεμένο, αλλά απλά νιώθω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη».