Η Μαίρη Συνατσάκη δεν ονόμασε τυχαία την κόρη της Ολίβια-Η εξήγηση, τα σχόλια & οι διάσημες Ολίβιες

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν ονόμασε τυχαία την κόρη της Ολίβια-Η εξήγηση, τα σχόλια & οι διάσημες Ολίβιες
Instagram

Η σημασία πίσω από το πρωτότυπο όνομα της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη και οι ευχές των διασήμων αλλά και της δίδυμης αδερφής της, Αλίκης. Ένα σαιξπηρικό όνομα προορισμένο μόνο για καλλιτέχνες

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε ήδη καταστήσει σαφές ότι δεν επρόκειτο να ακολουθήσουν την «παραδοσιακή οδό» για την ονομασία της κόρης τους με τον Ίαν Στρατή. Αυτό έβγαλε αμέσως εκτός «ανταγωνισμού» τα ονόματα Ειρήνη και Νίκη (Ειρήνη και Νίκος είναι οι γονείς της 38χρονης επιχειρηματία), αλλά και το όνομα «Μαρία» όπως και λέγεται η μητέρα του τραγουδιστή.

Το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) η περήφανη μαμά έβγαλε μια φωτογραφία κρατώντας ένα μαξιλάρι που αποκάλυπτε το όνομα της μικρής της πριγκίπισσας, που δεν είναι άλλο από το Ολίβια.

Η νέα φωτό της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της & η προσπάθεια απώλειας βάρους με Έβερεστ

Η Ολίβια Στρατή είναι πλέον τεσσάρων μηνών και ετυμολογικά το όνομά της σημαίνει μερικά πολύ ωραία πράγματα, όπως εξήγησε η Mairi Boo: «Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου). Προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου ♥️».

https://www.instagram.com/p/CqQEEAQrNXn

Πάντως, το όνομα αυτό έγινε αρχικά δημοφιλές από τον ομώνυμο χαρακτήρα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στη Δωδέκατη Νύχτα, ενώ γιορτάζεται στο τέλος της άνοιξης και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου, όταν και τιμάται η μνήμη του Αγίου Ολβιανού επισκόπου πόλεως Ανέου.

«Συγκλό το μαλλί Μαίρη», είπαν στη Συνατσάκη που εμφανίστηκε κοκκινομάλλα μαζί με τη μπέμπα

Τα σχόλια της ανάρτησής της γέμισαν με ευχές αγάπης των θαυμαστών και των φίλων της, μεταξύ των οποίων και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η νονά Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Fipster και φυσικά η θεία Αλίκη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη χώρα μας, από αύριο θα είναι η πιο διάσημη Ολίβια. Σε διεθνές επίπεδο πάντως, το μικρό «πιτσίνι» έχει μερικές ακόμη πολύ γνωστές γυναίκες να «ανταγωνιστεί» όπως η Olivia Wilde, η Olivia Colman, η Olivia Palermo, η Olivia Pacino, αλλά και η Olivia Newton που «έφυγε» το 2022.

«Η πιο ωραία σου φωτογραφία»! Η Συνατσάκη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει μήνυμα

Φρίκη: Η Μαίρη Συνατσάκη είπε με μια λέξη αυτό που νιώθουμε όλοι μετά την τραγωδία στα Τέμπη