Ο Μισθοφόρος υποστηρίζει πως φεύγει η Νικολέτα από το Survivor και προκαλεί ερωτηματικά

Ο Μισθοφόρος υποστηρίζει πως φεύγει η Νικολέτα από το Survivor και προκαλεί ερωτηματικά

Τα spoilers θέλουν τη Νικολέτα Μαυρίδη να βρίσκεται ήδη εκτός Survivor All Star αλλα ο Μισθοφόρος επιμένει πως κάτι πάει στραβά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το χτεσινό επεισόδιο του Survivor βρήκε τους διάσημους νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας μετά από τρεις εβδομάδες και η συγκίνηση δεν έλειψε για τους παίκτες που άκουσαν τις φωνές των πιο αγαπημένων τους προσώπων να τους μιλούν και να τους εμψυχώνουν.

Στην μπλε καλύβα, ο Τάκης έχει πια απομονωθεί από όλους και η ένταση δεν έλειψε με τον Ηλία Γκότση με τον οποίο ο Καραγκούνιας έφτασε να πιαστεί στα χέρια.

O Τάκης έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Μαριαλένα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο πως έχουν απομακρυνθεί από κοντά τους, για να μην χαλάσουν την εικόνα τους.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor All Star:

Μπορεί τα spoilers στα social media να μιλούν για αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη, υπήρξε η τοποθέτηση Μισθοφόρου που έβαλε και πάλι «φωτιά» στο Survivor.

Ο Μισθοφόρος που αποχώρησε πολύ νωρίς και αρκετά πικραμένος από το Survivor All Star, τόνισε πως η διαρροή του ονόματος της Νικολέτας έγινε προτού καν μαγνητοσκοπηθεί το επεισόδιο αποχώρησης κι ενώ μόλις τέσσερις άνθρωποι της παραγωγής ήξεραν ποιος αποχωρεί.

kost4s_3064302239915985974.jpg

«Εκείνη την ημέρα στο συμβούλιο ήμασταν 3-4 ώρες. Ο Νίκος έλειπε όλη την ώρα από το συμβούλιο. Εγώ ήθελα να δω τι γίνεται. Άκουσα τι γίνεται. Πιάνω τον Νίκο και του λέω να μιλήσουμε. Μου είπε ότι θα το πει. Ξεκινάει ένα θέατρο. Ο Γιώργος Λιανός εκτελεί εντολές, τη σκαλέτα. Κι ενώ είμαστε εκεί και περιμένουμε 3 ώρες και δεν έχει γίνει τίποτα, ξεκινά το συμβούλιο.

Περιμέναμε να μας πουν κάτι. Δεν είχα καταλάβει κάτι για κινητό. Έτσι όπως τα έχω δει όλα, θεωρώ ότι δεν έχουν μιλήσει με τηλέφωνο. Ο Μπάρτζης είπε ότι το είδε. Μας έδειξαν τι βρέθηκε; Εκεί που λένε ότι τους είδαν με τηλέφωνο, δεν πιάνει το τηλέφωνο.

Δεν διαφωνώ όποιος πιαστεί με κινητό να φύγει. Έχω μιλήσει με τα κορίτσια, είναι στεναχωρημένες. Την επόμενη μέρα έκανα μια συνέντευξη στην παραλία, δεν έπαιξε. Είπα ότι πολλοί παίκτες χάρηκαν γιατί η Κατερίνα ήταν μια παίκτρια που διεκδικούσε τον τίτλο», τόνισε ο Μισθοφόρος ο οποίος φρόντισε να εξηγήσει πολλές μα πολλές φορές πως η Δαλάκα πήγαινε για τελικό.