O Ντάνος είναι ο πιο κερδισμένος του Survivor- Η μεγάλη αλλαγή και οι νέες photos με το κορίτσι του

O Ντάνος είναι ο πιο κερδισμένος του Survivor- Η μεγάλη αλλαγή και οι νέες photos με το κορίτσι του

Ο νικητής του reality επιβίωσης διανύει την καλύτερη περίοδο της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής του ζωής.

Στα καλύτερά του είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο νικητής του Survivor 2017 έχει αφήσει οριστικά πίσω του το reality επιβίωσης και εστιάζει στην καριέρα του στην υποκριτική.

Όπως αποδεικνύεται η απόφασή του να μη συμμετέχει στο Survivor All Star ήταν ολόσωστη, με τον επιχειρηματία-ηθοποιό να λέει το μεγάλο ναι στον Αντρέα Γεωργίου και να εντάσσεται στο καστ της δημοφιλούς σειράς «Η γη της ελιάς».

Ο Ντάνος εισβάλλει στη γη της ελιάς

Ο 48χρονος έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την δημοφιλή σειρά του MEGA και λίγο πριν το Πάσχα θα εμφανιστεί στους δέκτες μας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ενσαρκώσει τον Ορέστη Αντωνιάδη, τον άνθρωπο που θα έρθει για να αποκαλύψει τις παρανομίες του Δημοσθένη, να τον τιμωρήσει και να βοηθήσει την Δήμητρα στις έρευνές της.

ntanos1.jpg

Πριν λίγες ώρες ο Ντάνος δημοσίευσε ένα Instagram-story από την Κύπρο όπου βρίσκεται, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα.

Ο Ντάνος είναι ο μεγαλύτερος φαν του Survivor All Star και το απέδειξε με τα likes του

H αλλαγή στο Instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram όπου δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή.

Όπως μπορείς να δεις και στην παρακάτω φωτογραφία ο 48χρονος έχει αλλάξει το username του από @danos_ga σε @official_danos_ga. Ο λογαριασμός του μετρά σήμερα 324 χιλιάδες ακόλουθους με τον ίδιο να δηλώνει δημόσιο πρόσωπο στο bio του προφίλ του.

1679923921178-40384820-danos_official.jpg

Αγγελόπουλος και Βαμβακούση είναι full in love

Ο Ντάνος και το κορίτσι του είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι ολοένα και περισσότερες. Το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύντροφός του, Δήμητρα Βαμβακούση παρέμειναν στην Αθήνα και πέρασαν μαζί ποιοτικό χρόνο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και διασκέδασαν με την ψυχή τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ντυμένοι και οι δύο με total black look απόλαυσαν το πρόγραμμα και αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να πίνουν το ποτό τους αγκαλιασμένοι και κατά την έξοδό τους όπου ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Πριν μερικές εβδομάδες Βαμβακούση και Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο σετ επαγγελματικής φωτογράφισης ωστόσο λίγο αργότερα η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε ένα video μέσα από το αυτοκίνητο όπου τους βλέπουμε να τραγουδούν το «Livin' on a Prayer» των Bon Jovi. Το βίντεο έκανε repost και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο δικό του προφίλ, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον διακριτικό τρόπο τη σχέση τους.

Λίγο αργότερα ο νικητής του Survivor εμφανίστηκε στην εκπομπή Night Out και μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή τονίζοντας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον. ;Eχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο».

Πηγή κεντρικής: official_danos_ga