Η πιο επική φήμη: Reese Witherspoon και Tom Brady είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Η πιο επική φήμη: Reese Witherspoon και Tom Brady είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Jordan Strauss/Invision/AP

Έχουμε νέο alert για celebrity ειδύλλιο και φήμες θέλουν την Reese Witherspoon και τον Tom Brady να περνάνε καλά και αυτό να μην βγαίνει προς τα έξω.

Οι ψίθυροι δεν τελειώνουν ποτέ. Όμως όταν σε αυτές τους ψιθύρους έχουμε celebrities και μάλιστα a-listers, τότε το πράγμα αλλάζει. Στα ρομάντζα του Χόλιγουντ, οι νέες φήμες θέλουν δύο πασίγνωστα ονόματα να είναι μαζί: Reese Witherspoon και Tom Brady.

https://www.instagram.com/p/Cpp3iLcDLeo

Reese Witherspoon και Tom Brady: Ένα ματσάρισμα με άερα Χόλιγουντ και NFL

Πρόσφατα, η Reese Witherspoon εξέπληξε τους πάντες με την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον σύζυγό της Jim Toth, μετά από 12 χρόνια.

Δύο μέρες πριν γιορτάσουν τη 12η επέτειό τους, Reese Witherspoon & Jim Toth ανακοίνωσαν τον χωρισμό

Μόλις λίγες ημέρες μετά, ήρθαν στην επιφάνεια νέες φήμες που λένε ότι η 47χρονη ηθοποιός μπορεί να έχει βρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπου του διάσημου πρώην quarterback, Tom Brady.

Οι φήμες αυτές έρχονται από το DeuxMoi, που έλαβε ένα ανώνυμο tip που υποστηρίζει ότι μία A-list ηθοποιός, η οποία μόλις είχε ανακοινώσει το διαζύγιό της, βγαίνει τώρα με έναν A-list αθλητή του NFL, ο οποίος είναι επίσης πρόσφατα χωρισμένος.

Τόσο η Witherspoon όσο και ο Brady ταιριάζουν γάντι σε αυτές τις περιγραφές και γι' αυτό και οι φήμες για το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ φούντωσαν γρήγορα.

https://www.instagram.com/p/CqVVeJpOdC0

Η μεγάλη αγάπη του Tom Brady είναι το ποδόσφαιρο και η δεύτερη αυτή που φαντάζεσαι

Reese Witherspoon και Tom Brady: Δεν κλαίνε κι οι δυο που ζούνε χώρια

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δύο μέρες πριν γιορτάσει τη 12η επέτειό της με τον Jim Toth, ανακοίνωσε το διαζύγιό της. Με κοινή τους δήλωση στο Instagram η Witherspoon και ο Toth έγραψαν: «Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς μπαίνουμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων μας για την ιδιοτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή.»

H Reese Witherspoon έγινε 47 και η Jennifer Aniston της ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Από την άλλη, οι πιο πρόσφατες αναφορές θέλουν τον 45χρονο ποδοσφαιριστή και πάλι διαθέσιμος και πίσω στο παιχνίδι του dating πέντε μήνες μετά τον χωρισμό του με το supermodel, Gisele Bündchen.

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως τίποτα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί σχετικά με το νέο αυτό ζευγάρι, αλλά σίγουρα η ιδέα της "America's sweetheart" με τον "America's quarterback" να είναι μαζί, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις φήμες.