H Reese Witherspoon έγινε 47 και η Jennifer Aniston της ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

H Reese Witherspoon έγινε 47 και η Jennifer Aniston της ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει
Invision

H συνεργασία τους στη σειρά «Τα Φιλαράκια» τις έφερε κοντά και «γέννησε» μια φιλία ζωής.

Η Jennifer Aniston είναι αρκετά τυχερή καθώς κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει γνωρίσει άτομα με τα οποία δέθηκε και έγινε σαν οικογένεια. Εκτός από τις Courteney Cox και Lisa Kudrow, με τις οποίες υπήρξε συμπρωταγωνίστρια στα θρυλικά «Φιλαράκια», η Aniston έχει μια ακόμη κολλητή φίλη, η οποία γιόρταζε χθες τα γενέθλιά της.

Ο λόγος για την Reese Witherspoon, με την οποία τη συνδέει μακροχρόνια φιλία ήδη από την εποχή της δημοφιλούς σειράς. Η 47χρονη είχε υποδυθεί τη μικρότερη αδερφή της Jennifer Aniston και μεταξύ των δύο γυναικών «γεννήθηκε» μια σχέση ζωής.

Οι τρυφερές ευχές της Jennifer Aniston

Πριν λίγες ώρες η «Jen» δημοσίευσε μια σειρά από Instagram stories με throwback στιγμιότυπα από την καριέρα τους θέλοντας να τιμήσει τη φίλη της και να της δηλώσει δημόσια πόσο πολύ την αγαπάει.

«Αδερφές», «Συνεργάτιδες», «Σε αγαπώ», έγραψε η Aniston ποστάροντας κοινές της φωτογραφίες με την εορτάζουσα.

«Χρόνια πολλά σε αυτή την απόλυτη ηλιαχτίδα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της τελευταίας ανάρτησής της.

H Jennifer Aniston αποφάσισε να κάνει μήνυση στον Brad Pitt και αυτό μας θυμίζει την Jolie

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή PEOPLE η Witherspoon αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Aniston τονίζοντας: «Πρέπει να πω, όταν κάνουμε τις σκηνές μάχης μας, είναι πραγματικά δύσκολο να μην γελάσουμε και να μην ξεσπάσουμε, γιατί πρέπει να είμαστε τόσο κακές η μία με την άλλη».

Και πρόσθεσε: «Απλώς αγαπιόμαστε πολύ. Είναι κυριολεκτικά ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Η ερμηνεία της είναι τέλεια σε κάθε αστείο».

https://www.instagram.com/p/Coc9XOwvpfU

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Natalie Portman για το Harper's BAZAAR, Η Reese Witherspoon αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η φιλία της με την Aniston.

«Γνωριστήκαμε στο πλατό των Friends. Έπαιζα την αδερφή της. Ήμουν 23 ετών και είχα μόλις αποκτήσει μωρό". Ακόμα και τότε η Αniston ήταν μια δυναμική και πολυπράγμων γυναίκα. Θήλαζα την Ava στο πλατό και η Jennifer έλεγε συνέχεια 'Έχεις μωρό;' και εγώ απαντούσα: Ναι, το ξέρω είναι περίεργο. Ήταν τόσο γλυκιά μαζί μου. Ήμουν νευρική και έλεγε συνέχεια 'Μην ανησυχείς καθόλου'. Θαύμαζα την ικανότητά της να παίζει μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο χωρίς καθόλου άγχος. Της άλλαζαν τις ατάκες και εκείνη συνέχιζε με ευκολία, πάντα τόσο χαλαρή και φωτεινή».

Πηγή κεντρικής: apimages.com