Η Αναστασία είναι το mini me της Δούκισσας Νομικού – 5 φορές που μαμά & κόρη ντύθηκαν matchy matchy

Η Αναστασία είναι το mini me της Δούκισσας Νομικού – 5 φορές που μαμά & κόρη ντύθηκαν matchy matchy

Η μικρή Αναστασία Θεοδωρίδη έχει αρχίσει να «κλέβει» ρούχα από την ντουλάπα της μαμάς Δούκισσας Νομικού, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μαμά και κόρη με ολόιδια σύνολα.

Στην όμορφη Ύδρα ταξίδεψε η Δούκισσα Νομικού για μερικές ημέρες και για τις ανάγκες καμπάνιας εταιρείας ρούχων στην οποία αποτελεί κεντρικό πρόσωπο. Αφού όλα πήγαν καλά και ολοκληρώθηκε το business and pleasure του μοντέλου, έπρεπε κι εκείνη να επιστρέψει στη βάση της, στην Αθήνα. Πράγμα το οποίο και έγινε, όμως… δεν περίμενε αυτό που θα αντίκρυζε.

https://www.instagram.com/p/CqdaRWztNug

Μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, η Δούκισσα Νομικού είδε τον μικρό Σάββα με τη μικρή Αναστασία κυριολεκτικά στα πατώματα και αγκαλιά, με την κόρη της, μάλιστα, να φοράει μια κόκκινη μπλούζα της ίδιας. Αυτό, δηλαδή, που όλα τα μικρά κορίτσια λίγο-πολύ κάνουν και δοκιμάζουν κρυφά τα ρούχα της μαμάς τους. Όλες το έχουμε κάνει, ας μην κοροϊδευόμαστε.

kokkini_mplouza_paidia.jpg

Δούκισσα & Άννα Πρέλεβιτς είναι οι καλύτερες φίλες- Η στήριξη και τα likes πριν τον γάμο του Νικήτα

5 φορές που Δούκισσα και Αναστασία ντύθηκαν ασορτί

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αναστασία Θεοδωρίδη προσπάθησε να μιμηθεί το στυλ της μαμάς της, Δούκισσας Νομικού. Μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το μοντέλο στο Instagram έχουμε δει ότι πολύ συχνά ντύνεται ασορτί με την 3χρονη κόρη της, ακολουθώντας έτσι τη μόδα του εξωτερικού που θέλει τα μικρά κορίτσια να γίνονται το mini me της μαμάς τους. Και η Αναστασία με τη Δούκισσα το έχουν πετύχει αυτό και με το παραπάνω.

Αν προσθέσουμε σε αυτό το σημείο και το γεγονός ότι όσοι έχουν δει τη μικρή Αναστασία λένε ότι μοιάζει πολύ στη Δούκισσα Νομικού, τότε δεν έχουμε παρά… να περιμένουμε να ακολουθήσει κι εκείνη τα επαγγελματικά χνάρια της μαμάς της. Αν και είναι από τώρα έτοιμη για μοντέλο η μικρή κυρία Θεοδωρίδη.

Ασορτί κορίτσια... στον ήλιο

nomikou_kori.jpg

Τον Ιούλιο του 2021, η Δούκισσα Νομικού είχε δημοσιεύσει την παραπάνω φωτογραφία με εκείνη και την κόρη της, Αναστασία, να φορούν ακριβώς το ίδιο ολόσωμο μαγιό στις διακοπές τους στη Μύκονο. «Δεν ντύνω την κόρη μου όπως ντύνομαι εγώ, εγώ ντύνομαι όπως ντύνεται η κόρη μου», είχε γράψει η 36χρονη Δούκισσα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tropical summer girls

nomikou_anastasia.jpg

Τα matchy matchy μαγιό φαίνεται πως είναι η fashion εμμονή της Δούκισσας Νομικού και της κόρης της, Αναστασίας. Μαμά και κόρη πηγαίνουν σεταρισμένες στην παραλία και μας χαρίζουν τις πιο cute καλοκαιρινές εικόνες.

Φλοράλ η μαμά, φλοράλ και η κόρη

nomikou_doukissa_paidia.jpg

Μπορεί να επέλεξαν το ίδιο pattern, όμως σε διαφορετική εκδοχή. Η Δούκισσα Νομικού και η Αναστασία Θεοδωρίδη με φλοράλ φορέματα φωτογραφήθηκαν την 25η Μαρτίου 2022, ανήμερα των γενεθλίων του μικρού Σάββα Θεοδωρίδη.

Η μαμά, από τη μία, φόρεσε σιέλ μίνι φόρεμα με μικροσκοπικά λουλουδάκια, ενώ η κόρη φλοράλ φόρεμα, αλλά σε πιο σκούρα μπλε απόχρωση.

Denim lovers

https://www.instagram.com/p/CE4U3OnH6KM

Το τζιν δεν χάνει ποτέ και η Δούκισσα με την Αναστασία είναι τα πιο τρανά παραδείγματα. Τον Σεπτέμβριο του 2020 μαμά και κόρη πόζαραν με τζιν, μίνι φορέματα σαν δίδυμες, με τη Δούκισσα Νομικού να έχει γράψει στη φωτογραφία: «Η κολλητή μου».

Color matching για «καλή χρονιά»

https://www.instagram.com/p/CJgRkzsHpDt

Σύσσωμη η οικογένεια Θεοδωρίδη ευχήθηκε «καλή χρονιά» τον Ιανουάριο του 2021, όμως απαρατήρητες δεν πέρασαν η Δούκισσα Νομικού και η κορούλα της, Αναστασία Θεοδωρίδη. Για τι άλλο; Διότι μαμά και κόρη επέλεξαν το ίδιο χρώμα στα ρούχα και συγκεκριμένα ένα φωτεινό βιολετί.