Δούκισσα & Άννα Πρέλεβιτς είναι οι καλύτερες φίλες- Η στήριξη και τα likes πριν τον γάμο του Νικήτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δούκισσα & Άννα Πρέλεβιτς είναι οι καλύτερες φίλες- Η στήριξη και τα likes πριν τον γάμο του Νικήτα
Instagram

«Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα».

Αντίστροφα μετρούν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός για την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου στην Αθήνα και αυτή την περίοδο προετοιμάζει κάθε λεπτομέρεια της γαμήλιας τελετής.

Η αδερφή του νεαρού επιχειρηματία, Δούκισσα Νομικού βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του ζευγαριού και ανυπομονεί να ζήσει μαζί τους την πιο όμορφη ημέρα της κοινής τους πορείας.

Η μέλλουσα νύφη αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο αναφέροντας: «Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω που ακριβώς. Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη. Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη... Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

https://www.instagram.com/p/ChPqRnqKoE8

Η Δούκισσα Νομικού πρόδωσε με δύο πόζες τη σχέση της με την Άννα Πρέλεβιτς

Τα γλυκά σχόλια της Άννας Πρέλεβιτς στα post της Δούκισσας Νομικού

Μια ματιά στις αναρτήσεις της Δούκισσας αρκεί για να διαπιστώσεις πως η Άννα Πρέλεβιτς είναι με διαφορά η μεγαλύτερη θαυμάστριά της. Το 32χρονο μοντέλο-παρουσιάστρια σχολιάζει κάθε ανάρτηση της αδερφής του αγαπημένου της, αφήνοντας καρδούλες και τρυφερά λόγια κάτω από τα posts.

Τα σχόλια της Δούκισσας στις αναρτήσεις της νύφης της

Μιλώντας πρόσφατα για τον γάμο του αδερφού της και την Άννα, η Δούκισσα είχε εξομολογηθεί: «Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα. Ως πεθερά δεν ξέρω πως θα είμαι, αλλά έχουμε. Ο γιος μου είναι ο καλύτερος».

doukisa_gym.jpg

Η Δούκισσα Νομικού στήριξε έμπρακτα και το νέο επαγγελματικό βήμα της νύφης της αφού πρόσφατα γυμνάστηκε φορώντας κολάν και crop top από το brand Prelevits, που έχει δημιουργήσει η Άννα μαζί με την αδερφή της Τέα.

H «Dutchess» και η μέλλουσα νύφη της είναι οι καλύτερες διαδικτυακές φίλες αφού ανταλλάζουν likes και όμορφα σχόλια, αποδεικνύοντας πόσο καλή σχέση έχουν.

Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για την Δούκισσα Νομικού

«Με την Δούκισσα Νομικού είστε αγαπημένες;», ρώτησε πριν μερικούς μήνες ένας follower την Άννα Πρέλεβιτς και εκείνη απάντησε θετικά. Οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ καλή σχέση και η Δούκισσα έχει εκφράσει δημόσια τη χαρά της για τον επερχόμενο γάμο του αδερφού της, Νικήτα Νομικού με το γνωστό μοντέλο.

prelevic_doukisa.jpg

Πηγή κεντρικής: dutchesss_