Το χρώμα του 2023 για τη Σοφία Καρβέλα είναι το κόκκινο και το φοράει με 5 διαφορετικούς τρόπους

Ναταλία Κατσακιώρη
Το χρώμα του 2023 για τη Σοφία Καρβέλα είναι το κόκκινο και το φοράει με 5 διαφορετικούς τρόπους

Πες αντίο στο ροζ και βάλε το ζεστό κόκκινο στη ντουλάπα σου γιατί το 2023 θα είναι η χρονιά του. Και η Σοφία Καρβέλα φοράει ήδη το κόκκινο παλτό που έχεις βάλει στο μάτι!

Το χρώμα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο στυλ κάθε γυναίκας. Και αυτό ισχύει ακόμη πιο πολύ για τις γυναίκες που παίζουν σε βασική και neutral παλέτα. Όπως η Σοφία Καρβέλα. Τι εννοώ με αυτό; Όταν είσαι fan του μαύρου, λευκού, γκρι, μπεζ και μπλε, τότε το ένα χρώμα που θα επιλέξεις για να σπάσεις τα looks σου θα κάνει αμέσως τη διαφορά και θα σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Αν, λοιπόν, ακολουθείς τη Σοφία Καρβέλα στο Instagram, και αν δεν το κάνεις τότε να πατήσεις follow αμέσως, θα έχεις παρατηρήσει μια μεγάλη αλλγή στις τελευταίες αναρτήσεις της. Ότι ακόμη και η Σοφία, που ορκίζεται στα μονοχρωματικά looks, έχει κάνει μια νέα προσθήκη. Και αυτό είναι το κόκκινο.

https://www.instagram.com/p/CohonHBOhRo

Το 2022 ήταν ξεκάθαρα η χρονιά του ροζ και του Barbiecore trend που ήρθε για να μας βάλει σε Barbie διάθεση με τα ροζ και τα φούξια να μπαίνουν παντού. Κυριολεκτικά. Ακόμη και στο κόκκινο χαλί και στα πιο επίσημα και εντυπωσιακά looks. Το 2023, όμως, θα είναι όπως φαίνεται η χρονιά του κόκκινου ή τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη της Σοφίας, που έχει κάνει το vivid red τη νέα αγαπημένη προσθήκη στα σύνολα της. Αν έχεις αμφιβολία για αυτό ή αν φοβάσαι να βάλεις το κόκκινο στη ζωή σου, τότε μπορείς να πάρεις έμπνευση από τις πέντε διαφορετικές προτάσεις που έχει η Σοφία για σένα.

Ο Thom Browne ζωντάνεψε στο catwalk το παραμύθι του «Μικρού Πρίγκιπα» επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη

https://www.instagram.com/p/CnW_LxAul8t

Ξεκινάμε με το πιο εύκολο: ένα πουλόβερ ή ένα sweater σε κόκκινο μπορεί να γίνει το νέο ταίρι των denims σου. Από την άλλη έχουμε φυσικά και το κόκκινο παλτό, που πολλές από εμάς έχουν βάλει στη ντουλάπα τους φέτος. Τα κόκκινα μποτάκια είναι επίσης μια καλή λύση για σένα που θες ένα διακριτικό touch, το ίδιο ισχύει και για κάποια κόκκινα αξεσουάρ, όπως η ζώνη ή η τσάντα. Επίσης, αγαπάμε τις κόκκινες μαρινιέρες και η Σοφία επέλεξε ένα stripped σακάκι σε λευκό-κόκκινο combo.Για τις τολμηρές υπάρχει πάντα και το red on red, που θα απογειώσει το coolness.

Το καλύτερα «red passion» looks της Σοφίας Καρβέλα: