Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έχουν γίνει κολλητές: Η έξοδος στο Λονδίνο & τα εντυπωσιακά looks

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έχουν γίνει κολλητές: Η έξοδος στο Λονδίνο & τα εντυπωσιακά looks
Photo: Instagram/ @pauljoneshair

Φαίνεται πως η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ εγκρίνει και με το παραπάνω τη φημολογούμενη σύντροφο του αδελφού της, Κωνσταντίνου-Αλέξιου.

Μπορεί η οικογένεια Γλύξμπουργκ να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να μη θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει για τη Μαρία Ολυμπία, την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Η 26χρονη είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σε ένα από τα τελευταία στιγμιότυπα που δημοσίευσε, μάλιστα, καταλάβαμε πόσο στενή παρέα κάνει με τη φημολογούμενη σύντροφο του αδελφού της, Κωνσταντίνου-Aλέξιου, την Poppy Delevingne.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έκανε την πιο fresh ανοιξιάτικη ανανέωση στα μαλλιά της

Η έξοδος της Μαρίας Ολυμπίας στο Λονδίνο και η πόζα με την Poppy Delevingne

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne δείπνησαν στο πιο ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου, το Bacchanalia, ως καλεσμένες του Οίκου Balmain, ενώ για την περίσταση επέλεξαν και οι δύο το λευκό χρώμα ως πρωταγωνιστή στα looks τους. Από τη μία, η 26χρονη Μαρία Ολυμπία φόρεσε λευκό φόρεμα που «αγκάλιαζε» υπέροχα τη σιλουέτα της, ενώ η 36χρονη Poppy επέλεξε μαύρο σύνολο, αλλά λευκό, statement παλτό με χρυσές λεπτομέρειες για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/Cqc1dS2tbPs

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένες στον φωτογραφικό φακό με τη Μαρία Ολυμπία να δημοσιεύει τη φωτογραφία τους σε Insta Story αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η Poppy έχει γίνει πια κολλητή της. Γιατί μην ξεχνάς ότι πολύ πρόσφατα τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν ξανά μαζί φορώντας τα μαγιό τους στις πιο ανέμελες πόζες ever.

https://www.instagram.com/p/CqDiWVjMG0o

Full in love ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος με την Poppy Delevingne

Τι κι αν τους χωρίζουν 12 χρόνια, ο 24χρονος Κωνσταντίνος-Αλέξιος δείχνει τρελά ερωτευμένος με την 36χρονη αδελφή της Cara Delevingne. Ειδικότερα, πριν από περίπου έναν μήνα, ο αρθρογράφος της The Mail, Richard Eden, μοιράστηκε στο Twitter τις πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο Γλύξμπουργκ και η Delevingne εθεάθησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται έξω από ένα βιβλιοπωλείο, ενώ όπως επεσήμανε αυτόπτης μάρτυρας δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί. Ο 24χρονος και η αγαπημένη του περπατούσαν χεράκι-χεράκι και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος- Αλέξιος επιβεβαίωσε και τη σχέση του δημοσιεύοντας Insta Story με την αγαπημένη του να φορά μοβ μπικίνι και να απολαμβάνει το κοκτέιλ της.

poppy_delevigne.jpg

Πριν γίνουν ζευγάρι, ο «Tino» και η Poppy ήταν οικογενειακοί φίλοι αφού οι οικογένειές τους γνωρίζονται αρκετά καλά. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ζούσαν μόνιμα στον Λονδίνο μέχρι το 2017, οπότε και μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Πριν από τη μετακόμιση της οικογένειας στις ΗΠΑ ο Παύλος Γλύξμπουργκ διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 50α γενέθλιά του στο κτήμα του The Cotswolds, στο οποίο σύσσωμοι οι Delevingnes έδωσαν το παρών.