Η Μαρία Ολυμπία με ανατρεπτικό look και mini φόρεμα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ολυμπία με ανατρεπτικό look και mini φόρεμα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

(Photo by Victor Boyko/Getty Images for Miu Miu)

2023 Getty Images

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ήταν και πάλι καλεσμένη στο show της Miu Miu και έκλεψε τα βλέμματα στο front row με την ιδιαίτερη εμφάνιση της.

Σίγουρα έχεις διαβάσει και ξέρεις πολλά πράγματα για την Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, για τη ζωή και την οικογένεια της. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις, αλλά πιθανότατα υποπτεύεσαι είναι και η ενασχόληση της με τον κόσμο της μόδας, αφού παλιότερα η Μαρία Ολυμπία συμμετείχε σε διάφορες καμπάνιες και editorials γνωστών οίκων, όπως ο Louis Vuitton. Μάλιστα, η ίδια υπήρξε πρόφατα και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνια του οίκου για τις signature Cappuccino bags.

Εκτός, όμως, από αυτό η Μαρία Ολυμπία ανέλαβε πρόσφατα και η ίδια το ρόλο της σχεδιάστριας, δημιουργώντας κάποιες τσάντες για το γνωστό brand «Olympia Le-Tan Paris», ένα ομολογουμένως πολύ ξεχωριστό label το οποίο κυκλοφορεί χειροποίητα clutches με κεντήματα, prints και statement αξεσουάρ, που μοιάζουν με ένα μικρό βιβλίο. Κάποια, λοιπόν, από τα νέα τους σχέδια έχουν την υπογραφή της Μαρίας Ολυμπίας, με ορισμένα σχέδια να έχουν και λίγη έμπνευση από Ελλάδα. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ βρέθηκε και στο Παρίσι και παρακολούθησε τα fashion shows των Louis Vuitton και Miu Miu, με την εμφάνιση της στο τελευταίο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κομψή εμφάνιση με skinny τζιν παντελόνι και ψηλές μαύρες μπότες

https://www.instagram.com/p/CpFTDBzIWWl

Το ανατρεπτικό Miu Miu look της Μαρίας Ολυμπίας.

Η Μαρία Ολυμπία βρέθηκα πριν δύο μέρες στο front row του καινούργιου show του οίκου Miu Miu. Γενικά η Miuccia Prada φρόντισε να καλέσει τα πιο αναγνωρίσημα πρόσωπα της νέας γενιάς των λεγόμενων nepo babies, όπως ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz, αλλά και τη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, που βρέθηκε στο show αλλά και το πάρτι που ακολούθησε μετά μαζί με την Camille Rowe και άλλους λαμπερούς προσκεκλημένους.

New look: Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ άλλαξε μαλλιά και υιοθέτησε το πιο cool καρέ ever

Miu Miu: Dinner and Aftershow - Paris Fashion Week - Womenswear F/W 2023-2024

(Photo by Victor Boyko/Getty Images for Miu Miu)

2023 Getty Images

Φυσικά, και η Μαρία Ολυμπία όπως και όλα τα υπόλοιπα fashion girls έλαβε ένα total Miu Miu σύνολο, με το οποίο και εμφανίστηκε στο show. Μην ξεχνάς βέβαια ότι άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της και έκανε ένα κοντό, edgy καρέ που ταιριάζει τέλεια με τη νέα της εικόνα. Την είδαμε, λοιπόν, με ένα micro mini φόρεμα σε γκρι χρώμα, απόλυτα απλό, ενώ από μέσα φόρεσε και ένα ακόμη μακό του οίκου σε ελαφρώς διαφορετική, neutral απόχρωση. Από κάτω φόρεσε τις signature μπαλαρίνες του οίκου σε μαύρο και κράτησε μια μαύρη ασορτί τσάντα. Ένα oversized, γκρι παλτό συμπλήρωσε το minimal look της, που αν και εντελώς απλό, είχε να πει πολλά πάνω σε μια εντυπωσιακή παρουσία όπως η Μαρία Ολυμπία.

https://www.instagram.com/p/CphbEZTtUo7
unknown_331591881_600210748240109_3347480989923367473_n.jpg

Instagram stories/@OlympiaofGreece