Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι κομψές εμφανίσεις και η συγκίνηση της οικογένειας

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι κομψές εμφανίσεις και η συγκίνηση της οικογένειας
NDP photo agency

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν η Άννα-Μαρία και σύσσωμη η οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από την ημέρα του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μετά την ολοκλήρωση του μνημόσυνου η οικογένεια του εκλιπόντος χαιρέτισε εγκάρδια τους συγκεντρωμένους έξω από τον ιερό ναό.

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου σε ηλικία 82 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και η κηδεία του έγινε στις 16 Ιανουαρίου συγκεντρώνοντας στην Αθήνα μέλη των βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Στο σημερινό μνημόσυνο παρευρέθηκαν 250 άτομα, οι οποίοι στη συνέχεια μετέβησαν στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ και συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ο μεγαλύτερος από τους τρεις γιους του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, Παύλος, ήταν αυτός που ανέλαβε να υποδεχτεί τους καλεσμένους και είχε διαρκώς στο πλευρό του τα αδέλφια του Νικόλαο και Φίλιππο, αλλά και τις αδελφές του Αλεξία και Θεοδώρα.

Τα κομψά πένθιμα looks

Οι γυναίκες της οικογένειας Γκλύξμπουργκ εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Τόσο η Marie Chantal όσο και η κόρη της Μαρία Ολυμπία επέλεξαν μαύρα φορέματα, η πρώτη φορώντας midi και η δεύτερη σε μήκος πάνω από το γόνατο. Το look τους ολοκλήρωσαν επιτυχώς το μαύρο καλσόν, οι μαύρες γόβες και οι ασορτί clutch bags τους.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε με midi πλισέ φούστα την οποία συνδύασε με μαύρο σατέν πουκάμισο και cropped σακάκι. Το look της απογείωσαν το μαύρο κροκό clutch και το κολιέ από πέρλες που κοσμούσε τον λαιμό της.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της Θεοδώρας, της μικρότερης κόρης του τέως Βασιλιά

mnimosino3.jpg

Η Nina Flohr πήγε το total black look ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας μαύρες γόβες, μαύρο clutch και μια εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο της.

flohr.jpg
5923524

Πηγή κεντρικής: ndp