Το κοινό «ψήφισε» τους 3 άντρες των Παγιδευμένων ως τους πιο sexy της TV

Μαρία Ροδίτη
Το κοινό «ψήφισε» τους 3 άντρες των Παγιδευμένων ως τους πιο sexy της TV

Σταύρος, Ανδρέας και Δημήτρης ενώνονται ξανά μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Κοσμά.

 

Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 είναι η τηλεοπτική αποκάλυψη της σεζόν. Ένα σίριαλ καλογραμμένο, με εξαιρετικό καστ και ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει με το ταλέντο και τους χαρακτήρες που υποδύονται. Αλλά και με το σεξαπίλ τους και καταλαβαίνεις καλά για ποιους μιλάω: για την τριάδα της φωτιάς ή αλλιώς τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Κίμωνα Κουρή.

Ο Δημήτρης, ο Αντρέας και ο Σταύρος, όπως είναι τα ονόματα των ρόλων τους, έχουν γίνει ο διακαής πόθος κάθε γυναίκας που παρακολουθεί το σίριαλ. Και δεν το λέμε εμείς, το λέει το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, που- κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ- περιμένει καρτερικά το νέο επεισόδιο της σειράς.

Ο Σόλων Τσούνης και η δική του Μόνα Λίζα: Το ταλέντο στη ζωγραφική και η σχέση με τον Harry

Ο Κουρής «κόλαση», το «είδωλο» Λαγούτης και ο «πιο ωραίος της Ελλάδας» Λεβεντογιάννης

https://www.instagram.com/p/CqdvGwNrD8L

Μια φωτογραφία, μάλιστα, των 3 τους, την οποία ανέβασε στο Instagram ο Κίμωνας Κουρής ήταν αρκετή για να πάθει το γυναικείο κοινό… παραλήρημα. Ο εισαγγελέας Μαρκέτος, ο έτερος εισαγγελέας Μαυρίδης και ο αστυνόμος Παπαδάκης – λίγο πριν ενωθούν ξανά μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Κοσμά- ποζάρουν πιο sexy από ποτέ και τα σχόλια είναι ένα κι ένα.

sxolia.jpg

Και στο Twitter, όμως, επικρατεί η ίδια κατάσταση με τις γυναίκες να δημοσιεύουν τους πιο εφευρετικούς χαρακτηρισμούς για τα 3 hot αγόρια των Παγιδευμένων. Ο Κουρής είναι «κόλαση», ο Λαγούτης «είδωλο» και ο Λεβεντογιάννης «ο πιο ωραίος της Ελλάδας». Και πολλά ακόμη σίγουρα, τα οποία θα δεις στην παρακάτω gallery. Είναι και οι 3 πραγματικά… ένας κι ένας.

Οι 3 φίλοι ενώνονται ξανά μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Κοσμά Ροδίτη

Στην πλοκή τώρα των Παγιδευμένων, οι ανατροπές δεν θα λείψουν. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Άκη και την παρέα του σε ένα ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία και τελικά στον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο περιείχε στο πορτ παγκάζ ένα απανθρακωμένο πτώμα. Το οποίο πτώμα θα δούμε ότι είναι του Κοσμά Ροδίτη.

https://www.instagram.com/p/CqWJZ93gQ9y

Ο Άκης θα ζητήσει τη νομική βοήθεια του Αλέκου Χατζή, ο οποίος πια έχει βγει από τη φυλακή μιας και δεν κατηγορείται πλέον για τον θάνατο του γιου του, Άγγελου. Το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο τώρα, λοιπόν, μαθαίνει και το μεγαλύτερο μυστικό. Πως ο Κοσμάς δολοφονήθηκε από τον Θοδωρή και πως ο Σπύρος έκρυψε το πτώμα. Και κάπου εδώ ο Αλέκος Χατζής αισθάνεται παντοδύναμος οργανώνοντας το μεγαλύτερο σχέδιο της καριέρας του για να καταστρέψει την Άννα και τον Δημήτρη.

Ο πατέρας και ο παππούς του Δημήτρη βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν να κρύψουν αποδεικτικά στοιχεία.

Η Άννα θα μάθει εντελώς τυχαία στη συνέχεια για τον πατέρα της. Θα της μπουν υποψίες ότι κάτι συμβαίνει μόλις φτάσει το καράβι που υποτίθεται βρίσκεται ο Κοσμάς και όταν μάθει ότι δεν ήταν ποτέ σε αυτό, θα ανησυχήσει. Μέχρι που θα την ειδοποιήσουν να δει το σε αποσύνθεση πτώμα και θα αναγνωρίσει τα ρούχα.

Σοκ και συγκίνηση, στη συνέχεια, με τον Δημήτρη να προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά και να αναλαμβάνει δράση με τον Σταύρο και τον Αντρέα. Τώρα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να μάθουν την αλήθεια. Αλλά το μεγαλύτερο σοκ της σειράς δεν ήρθε ακόμη.

Φαντάζεσαι πώς θα αντιδράσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης όταν μάθει πως ο πατέρας, ο αδελφός και ο παππούς του εμπλέκονται σε αυτό;

Φυσικά -αν βλέπεις τη σειρά, ήδη το ξέρεις- εμπλέκονται μεν, αλλά δεν τον σκότωσαν δε. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο highlight της χρονιάς, πριν τον γάμο του ζευγαριού στο τελευταίο επεισόδιο.