Η «Ανατομία Ενός Εγκλήματος» ή πώς η Άννα στους Παγιδευμένους μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
Η «Ανατομία Ενός Εγκλήματος» ή πώς η Άννα στους Παγιδευμένους μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα της

Η μουσική καριέρα της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ και η συμμετοχή της στο video clip της κολλητής της φίλης, λίγο πριν οι εξελίξεις «τραυματίσουν» τη σχέση της ως Άννα με τον Δημήτρη, στη σειρά «Παγιδευμένοι». 

Οι φανς της σειράς «Παγιδευμένοι» ετοιμάζονται να ζήσουν καταρχάς μία ικανοποίηση με την σύλληψη του «κακού» χαρακτήρα της σειράς Αλέκου Χατζή και την τελική αθώωση της Άννας.

Όμως επειδή μιλάμε για αστυνομική σειρά, η πλοκή έχει αναμενόμενες αλλαγές και νέα κεφάλαια που ανοίγουν για να μας μπερδέψουν ακόμη περισσότερο. Η Άννα βρίσκεται κοντά στο να ανακαλύψει την δολοφονία του πατέρα της και αυτό κλονίζει την σχέση της με τον μοναδικό άνθρωπο που θα ήθελε ως σύμμαχο αυτές τις στιγμές και αυτός είναι ο Δημήτρης. Με ποια γυναίκα θα κάνει μία κρυφή συμφωνία;

Ο Άγγελος «μιλά» στην Άννα για όλα

Μία ανακούφιση θα ζήσουν οι τηλεοπτικοί μας ήρωες αλλά και το κοινό, βλέποντας πως στη σειρά «Παγιδευμένοι» θα έχουμε την σύλληψη του Αλέκου Χατζή. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του δημιουργεί υποψίες και η Υβόννη βρίσκει την ευκαιρία να τον ενοχοποιήσει.

Σαν λιοντάρι στο κλουβί θα νιώθει πια ο μεγαλοδικηγόρος, αλλά αυτό είναι και η λύτρωση της Άννας. Είναι και μία κρυφή συμμαχία της με την μητέρα του Άγγελου να ενοχοποιήσουν τον Χατζή για την απόδραση του γιου του.

Ενώ όλοι πια είναι σίγουροι (και έτσι είναι) πως ο Ηλίας είναι ο δολοφόνος του Άγγελου, δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν το κίνητρο.

Τη λύση του γρίφου θα την δώσει ο...ίδιος. Ναι, μην σου κάνει εντύπωση. Το διαταραγμένο του μυαλό τα είχε όλα οργανώσει στην εντέλεια. Και θα «μιλήσει» στην Άννα για να τα εξηγήσει όλα.

Μη νομίζεις ότι μιλάμε για μεταθανάτια εμπειρία. Τα έχει όλα μαγνητοσκοπήσει και στο στικάκι που παραλαμβάνει η Άννα (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ), της μιλά από το βίντεο και της εξηγεί πως εκείνος πλήρωσε με τα χρήματα που του έδωσε η μητέρα του τον Ηλία για να τον σκοτώσει.

Αυτό καθόλου νορμάλ δεν είναι, όπως καταλαβαίνεις. Ο σκοπός του ήταν εξαρχής να τους εκδικηθεί όλους και να γλιτώσει τη δική του τιμωρία για τον φόνο της Μυρτούς. Κλείνοντας όμως το βίντεο ο Άγγελος θα της αφήσει υπόνοιες για ένα πτώμα και αυτό θα την βάλει σε υποψίες. Ενστικτωδώς ή όπως αλλιώς μπορείς να το πεις, πηγαίνει ο νους της στον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/CpsUw38oitU

Το μεγάλο σφάλμα που θα κάνει αρχικά η Άννα είναι να κρύψει την αλήθεια από τον Δημήτρη. Δεν θα του μιλήσει για το βίντεο και φυσικά δεν θα του το δείξει.

Εκείνος όμως που την γνωρίζει καλά πια, υποψιάζεται πως κάτι του κρύβει.

Η μεγάλη σύγκρουση Άννας & Χατζή και ο επίλογος ενός ήρωα των Παγιδευμένων: Μόνος και ανίσχυρος

Δεν μπορεί όμως ακόμη να καταλάβει για ποιο λόγο η Άννα είναι ανήσυχη και τι ψάχνει. Θα περάσουν πολλά επεισόδια, μέχρι να το καταλάβει.

https://www.instagram.com/p/CpvHr6RIRoO

Μέχρι όμως να ζήσουμε το νέο δράμα της Άννας, η ηθοποιός μας δείχνει ένα ακόμη ταλέντο της, συμμετέχοντας στο video clip της καλής της φίλης και συμμαθήτριάς της στο Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά, Πολυξένης Καράκογλου. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Της Άνοιξης κολώνια». Ρομαντικό και ερωτικό και καμία σχέση με...δολοφονίες.