Θρίλερ για γερές αντοχές οι Παγιδευμένοι και η εμφάνιση του Άγγελου ως φάντασμα φέρνει χωρισμό 

Κατερίνα Μπούσιου
Θρίλερ για γερές αντοχές οι Παγιδευμένοι και η εμφάνιση του Άγγελου ως φάντασμα φέρνει χωρισμό 

Και νέα ερωτική σκηνή με το ζευγάρι της χρονιάς στους Παγιδευμένους, έφερε ενθουσιασμό στο κοινό μαζί με την αθώωση της Άννας και την επιστροφή από το παρελθόν του Άγγελου.  

 

Η χθεσινοβραδινή spooky πραγματικότητα στη σειρά «Παγιδευμένοι» οριακά λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τρόμαξε το κοινό.

Ειδικά όταν εμφανίστηκε στην οθόνη του λαπτοπ της Άννας, ο Άγγελος που έχει δολοφονηθεί όπως γνωρίζουμε, αφήνοντας και σε κάποιους αμφιβολίες για το αν ζει τελικά. Όμως το μήνυμα από τον άλλο κόσμο που δίνει στην πρώην κολλητή του, φέρνει ταραχή στην δικηγόρο και αμφιβολίες στον αγαπημένο της εισαγγελέα. Τόσες, που μπορεί να τους οδηγήσει και στον χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/CqAktXnI0_D

Hello from the other side

Η Άννα στη σειρά «Παγιδευμένοι» δέχεται το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της, όταν παραλαμβάνει ένα φάκελο με το σχόλιο «Στην Άννα την επαναστάτρια χωρίς αιτία» και αμέσως της είναι γνώριμο.

Δεν μπορεί όμως να διανοηθεί πως ο Άγγελος που έχει ήδη δολοφονηθεί και εκείνη μάλιστα κατηγορείται για αυτό, της έχει αφήσει ένα video για να της εξηγήσει τι έχει γίνει και ποιος τα προκάλεσε όλα αυτά.

https://www.instagram.com/p/Cp-Euv_IOgz

Πόση διαστροφή πια;

Κάποιοι από τους τηλεθεατές, αλήθεια τρόμαξαν. Ήταν πολύ αυθόρμητη και πολύ καλά σκηνοθετημένη η σκηνή και η εικόνα σου έκοβε την ανάσα.

aggelos_pagidevmenoi.jpg

Άρχισαν μάλιστα και οι αμφιβολίες. Μήπως τελικά ζει ο Άγγελος;

Όμως δε ζει. Τώρα ήρθε η ώρα να πει στην Άννα πως σκηνοθέτησε το θάνατό του. Και να αποκαλύψει και άλλα στοιχεία για τον πατέρα του και τα μυστικά του.

https://www.instagram.com/p/CqBpHC3giv-

Και τώρα που είπαμε πατέρας του, μεγάλη χαρά πήραν χθες στο Twitter με την σύλληψη του Αλέκου Χατζή ως ύποπτου επίσης για τη δολοφονία του γιου του.

Η Άννα θα κάνει το λάθος να μην πει στον Δημήτρη για το βίντεο και θα ξεκινήσει μόνη της μία έρευνα. Μόνο που εκείνος θα βρει τον φάκελο και στην συνέχεια και το βίντεο. Αυτή είναι και η πιο κρίσιμη στιγμή στη σχέση τους. Το ότι ακόμη δεν τον εμπιστεύεται δεν μπορεί εύκολα να το δεχτεί. Είχαν ορκιστεί να μην υπάρχουν μυστικά μεταξύ τους και συμβαίνει διαρκώς το αντίθετο.

Περαστικός θα είναι ο μικρός χωρισμός τους και δεν θα είναι ο μόνος.

Αλλά μέχρι τότε, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, χάρισαν μία ακόμη ερωτική σκηνή στους φανς τους για να δικαιολογήσουν τον τίτλο του πιο hot τηλεοπτικού ζευγαριού της φετινής χρονιάς.