Κουτσόπουλος & Κοντιζάς βρήκαν τον Μasterchef τους και δεν είναι άλλος από τον Κουτσόπουλο junior

Κουτσόπουλος & Κοντιζάς βρήκαν τον Μasterchef τους και δεν είναι άλλος από τον Κουτσόπουλο junior

Οι κριτές του Masterchef είναι μπαμπάδες εν δράσει και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, με τον Κουτσόπουλο junior να ολοκληρώνει τον έρωτά τους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ηθοποιού το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους και απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις.

Αυτό έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες αφού πλέον δεν κρύβουν τη χαρά τους για το νέο μέλος της οικογένειας, με τον κριτή του MasterChef να δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με το μωρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φέτος το ερωτευμένο ζευγάρι θα γιορτάσει το πρώτο Πάσχα με τον μονάκριβο γιο του, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Κουτσόπουλος και Κοντιζάς παραδίδουν #daddygoals μαθήματα

Τα γυρίσματα για τον διαγωνισμό μαγειρικής είναι πολύωρα και αρκετά κουραστικά ωστόσο οι τρεις κριτές τα απολαμβάνουν στο έπακρο λόγω της χημείας και της φιλίας που έχουν αναπτύξει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Πριν λίγες ώρες Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram-story δείχνοντάς μας τι συνέβη, όταν ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά να προσέξει για λίγο τον γιο του, κουνώντας το καρότσι.

«Ρε Σώτο κούνα λίγο τον μικρό», έγραψε ο σεφ στην ανάρτησή του.

Στο video που ακολουθεί θα δεις το χιουμοριστικό στιγμιότυπο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Δέσποινα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Μπορεί ο 39χρονος να αναφέρεται σπάνια στην προσωπική του ζωή, ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram μοιράζεται κάποιες πιο προσωπικές στιγμές, με την οικογένεια και το σπίτι του.

Ο γνωστός σεφ τρέφει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό, ποστάροντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ClMEWLgMkae

«Δεύτερη κόρη, τρίτο παιδάκι, πέντε είμαστε πάμε για ομάδα basket. Όνομα για το μωρό δεν έχουμε βρει ακόμα, πονάει μην το κάνεις αυτό. Όλα πήγαν μια χαρά, περιμένουμε πως και πως να πάμε σπίτι. Όχι το δωμάτιο δεν το έχουμε βάψει ακόμη, πλέον δεν έχουμε αυτά τα άγχη, θα τα βρούμε όλα στην πορεία», δήλωσε ο κριτής του «MasterChef» το 2020 στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» με αφορμή την γέννηση της κόρης του.

«Δεν κάνω ίντριγκες»: Ο Κωνσταντίνος έφυγε από το MasterChef & το κοινό θύμωσε με τους τοξικούς

Μιχαλοπούλου- Κουτσόπουλος: Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή κάνοντας περιορισμένες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

koutsopoulos_mixalopoulou.jpg

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το εάν ο έρωτας περνάει από το στομάχι η νεαρή ηθοποιός είχε αναφέρει: «Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Πηγή κεντρικής: chef_koutsopoulosleonidas