Μπαίνει η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου ως εισβολέας στο MasterChef; Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Κατερίνα Μπούσιου
Μπαίνει η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου ως εισβολέας στο MasterChef; Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η Κωνσταντίνα είναι η σημερινή εισβολέας του MasterChef όπως γράφτηκε; Το άκομψο «Μη χειροκροτήσετε» είναι το σχόλιο που φέρνει αντιδράσεις.  

Σε μία δύσκολη μάχη θα εξελιχθεί η σημερινή διαδικασία αποχώρησης για 4 παίκτες με τον ή την τελευταία, να δίνει την πιο κρίσιμη μάχη με τον «εισβολέα».

Η παίκτρια η οποία «εισβάλλει» σήμερα, προκαλεί άθελά της αρχικά μία ταραχή στο MasterChef και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το δίκιο του, έδειξε την ενόχλησή του στο σχόλιο που ακούστηκε από τον εξώστη.

Το ζευγάρι ενώνεται ξανά και αυτό φέρνει γκρίνια

Σε έχουμε ήδη πληροφορήσει πως στο MasterChef αναμένονται εκπλήξεις με την είσοδο παλαιότερων, αναγνωρίσιμων και αγαπητών παικτών. Πριν δούμε όμως τον Δημήτρη Μπέλλο , τον Στέφανο Χίλα και τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο , έχουμε μία γυναικεία εισβολή και μάλιστα από τον 5ο κύκλο. Κάποιοι στο Twitter ξεκίνησαν τις εικασίες πως αυτή η παίκτρια είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου. Κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται προς στιγμήν. Ίσως η παίκτρια να έχει λάβει απλά πρόσκληση όπως αρκετοί συνάδελφοί της.

Κάνει comeback: Μία ακόμη ευκαιρία για τον Στέφανο Χίλα ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο MasterChef

Όπως βλέπουμε όμως και από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, μόλις ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκινά την αναγγελία με το: «Ας υποδεχτούμε από το MasterChef 5...» ακούγεται από τον εξώστη που βρίσκονται όλοι οι παίκτες το «Ε, όχι πάλι» και το «Μη χειροκροτήσετε» και αυτό φέρνει όπως βλέπουμε και στο πλάνο την αντίδραση και το αυστηρό βλέμμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Όπως είναι και εκείνος ευγενής, έτσι θέλει και από τους παίκτες να δείξουν τον αντίστοιχο σεβασμό.

https://www.instagram.com/p/CpvunMVoF6X

Από τον ίδιο κύκλο είχαμε δει την περασμένη εβδομάδα την αποτυχημένη προσπάθεια της Μαρίνας Ντεμολάι. Ο 4ος κύκλος αλλά και ο 5ος θεωρούνται από τους καλύτερους στην ιστορία του MasterChef και φυσικά οι ήδη υπάρχοντες παίκτες φοβούνται τον ανταγωνισμό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το σχόλιο ήταν ατυχές.

H νέα παίκτρια, θα δοκιμαστεί με αυτόν ή αυτή που θα τερματίσει τελευταίος στην βαθμολογία. Να σου θυμίσουμε πως σήμερα δίνουν την μάχη ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, η Σέβα και ο Νικήτας, με την πρόκληση να αντιγράψουν ένα γλυκό, το choux του pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη. Ακούγεται εύκολο, μα δεν είναι και οι 4 παίκτες κάνουν πολύ μεγάλα λάθη στις παρασκευές τους. Όλα θα κριθούν λοιπόν στην λεπτομέρεια.

https://www.instagram.com/p/CNzeTg_HBKz

Κάνοντας ένα μικρό throwback να σου θυμίσω πως η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου υπήρξε από τις πιο ήρεμες και ταλαντούχες παίκτριες. Φίλη αρχικά με την Μαρίνα Ντεομλάι, αλλά σε απόσταση στην συνέχεια την οποία είχε δικαιολογήσει αργότερα η παίκτρια, όταν πια είχε αποχωρήσει: «Με χαρακτήρισε ότι δεν είμαι μαγείρισσα, αλλά ήταν τα δικά της κριτήρια που μας έφεραν στην δοκιμασία αποχώρησης. Η υπεροψία που έχει και η έπαρση, νομίζω, ότι δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά. Επιβεβαίωσα κάποιες σκέψεις μου, οι συμπαίκτες μου είχαν δίκιο για την Μαρίνα και κατάλαβα το λάθος μου»