Η Ζέτα Δούκα γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της με μια σπάνια φωτογραφία- Η τρυφερή αφιέρωση

Η Ζέτα Δούκα γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της με μια σπάνια φωτογραφία- Η τρυφερή αφιέρωση

H 49χρονη έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση με σπάνιες throwback φωτογραφίες της κόρης της.

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ζέτα Δούκα, καθώς η κόρη της γιόρτασε τα έβδομα γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός και ο εκλεκτός καρδιάς της, Μιχάλης Χατζαντωνάς, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την μικρή Θάλεια να αποτελεί τη χαρά της ζωής τους.

Πριν από επτά χρόνια η 49χρονη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μια στιγμή που θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της αφού όπως η ίδια έχει αποκαλύψει ο τοκετός ήταν αρκετά κουραστικός.

Πριν από μερικές ώρες μαμά και κόρη απόλαυσαν μια περιποίηση νυχιών με την εορτάζουσα να δείχνει πολύ χαρούμενη για το μανικιούρ της.

douka2.jpg

10 μέρες μετά τα γενέθλιά της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το πιο επικό σχόλιο για την ηλικία της

H τρυφερή αφιέρωση της Ζέτας Δούκα στην κόρη της

Το πρωί της Κυριακής (02.04) η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στην κορούλα της. Το τρυφερό video περιέχει σπάνιες throwback οικογενειακές φωτογραφίες, από τη γέννηση της μικρής μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CqhhiRVjZ61

«Είσαι η ηλιαχτίδα στη συννεφιά, το φως μες στο σκοτάδι, η ελπίδα στην απελπισία, η δύναμη στην ανημποριά. Χαμογελάς κι όλα αλλάζουν, υπέροχο, μοναδικό μου πλάσμα. Σ αγαπώ ως το άπειρο, με άπειρους τρόπους και για άπειρους λόγους. Σε ευχαριστώ που μου μαθαίνεις τη ζωή σωστά… Να είσαι γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Πριν μερικές ώρες η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την δύσκολη εμπειρία της από τον τοκετό καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε διήρκησε 26 ολόκληρες ώρες.

douka1.jpg

Η ηθοποιός έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στην δύσκολη γέννα της κόρης της δηλώνοντας: «Τέτοια μέρα, πριν 5 χρόνια, η Ζέτα Δούκα έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της, την μικρή της κόρη, Θάλεια. Μία μέρα που γενικά δεν ήταν εύκολη για την ίδια, αλλά θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της. Ήταν, ουσιαστικά, η ημέρα που η ίδια εισήλθε στον κόσμο της μητρότητας, παρόλο που ο τοκετός της διήρκεσε συνολικά 26 ώρες. Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη. Ούτε τόσο εύκολη η γέννα, αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει, ούτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα. Είχα, όμως, υπομονή και απέραντη υποστήριξη από τους αγαπημένους μου και ιδίως τον Ηλία. Ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή μέχρι να γεννήσω, μετά από 26 ώρες. Παραμονή της γέννησης της Θάλειας, θυμάμαι πάντα το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή στη ζωή και να την αφήνουμε να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτό είναι μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσω να το διδάξω -όσο το δυνατόν-στη ατρόμητη και ανυπόμονη Κριαρίνα μου, που γεννήθηκε σαν αύριο».

https://www.instagram.com/p/CNIkGZTrJpG

Πηγή κεντρικής: zetadouka