«Τον νίκησα τον χάρο»: Τα 44+2 γενέθλια της Δώρας Χρυσικού και το θερμό φιλί του συντρόφου της

Κατερίνα Μπούσιου
«Τον νίκησα τον χάρο»: Τα 44+2 γενέθλια της Δώρας Χρυσικού και το θερμό φιλί του συντρόφου της

Σύσσωμη η Γη της ελιάς στη χθεσινή γιορτή για τα γενέθλια της Αρετής - Δώρας Χρυσικού η οποία συγκινήθηκε την ώρα που έσβησε τα 44+2 κεράκια της τούρτας της. 

Η Κριαρίνα Δώρα Χρυσικού γιόρτασε τα γενέθλιά της με έναν ιδιαίτερο τρόπο έχοντας στο πλάι της σε μία μεγάλη νοητή αγκαλιά τους περισσότερους από τους συμπρωταγωνιστές της στη Γη της ελιάς.

Είχε όμως στο πλάι της και τον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής της, εκείνον που όλοι μας θαυμάσαμε μέσα από τα λόγια της στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη. Η Αρετή από τη Γη της ελιάς γιόρτασε τα 44+2 γενέθλιά της και ο αριθμός είχε τη σημασία του. Σε αυτή την μικρή γιορτή είδαμε και την επανένωσή της με τον Στάθη και εδώ σου έχω και άλλα νέα που αφορούν την τηλεοπτική τους σχέση.

https://www.instagram.com/p/CqQ782_r0L8

«Το 2 σημαίνει ότι τον νίκησα τον χάρο και είμαι ανάμεσά σας»

«Είχα να κάνω τόσο μεγάλο πάρτι από το Δημοτικό» είπε συγκινημένη η Δώρα Χρυσικού όταν έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της στο club στο κέντρο της Αθήνας όπου είχαν μαζευτεί όχι μόνο οι φίλοι της αλλά και αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές της στη Γη της ελιάς: «46 χρονών είμαι κανονικά αλλά αυτό το 2 είναι η νέα μου ηλικία και σημαίνει ότι τον τον νίκησα τον χάρο και κατάφερα να είμαι ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι ανάμεσά σας» είπε η ηθοποιός.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Δώρα έδινε την μάχη της με τον καρκίνο και η νίκη της έπρεπε να γιορταστεί αναλόγως.

Η Αρετή από τη Γη της Ελιάς είναι μία αληθινή Survivor - Τα φυσικά μαλλιά & τα posts ενδυνάμωσης

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το πάρτι ήταν και ο σύντροφος της Δώρας Χρυσικού Νίκος, ο οποίος και προσπάθησε να την βοηθήσει να σβήσει τα κεράκια της τούρτας της και της έδωσε ένα θερμό φιλί στη συνέχεια.

Είναι εκείνος ο άντρας που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της σε αυτή την περιπέτεια, ο σύντροφος ζωής που είχαμε θαυμάσει μέσα από τα λόγια της στην συνέντευξη που είχε δώσει η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη: «Το λέω και είναι συγκινητικό, είχα έναν άνθρωπο που με έκανε μπάνιο, ήμουν φαλακρή με την τομή και χωρίς μαλλιά και μου έλεγε: «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου». Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι έχω τελειώσει σαν γυναίκα...Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν «Και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις; Και τους είπε ότι «Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι».

Σε αυτό το πάρτι είδαμε αρκετούς ηθοποιούς - φίλους της εκτός της σειράς του Mega αλλά και από τη Γη της ελιάς (Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Ζωή Γεραζή, Γιώργος Χρανιώτης) και φυσικά είχαμε και την πρώτη άτυπη επανένωσή της με τον Στάθη και πολύ καλό της φίλο Πασχάλη Τσαρούχα ο οποίος αστειευόταν διαρκώς μαζί της. Τον τηλεοπτικό της σύζυγο όπως τον χαρακτήρισε.

https://www.instagram.com/p/CqQ_5qPLwu-

Αυτό το ζευγάρι που πολλά έχει περάσει στη σειρά (βασικά ο Στάθης από την πάντα νευριασμένη Αρετή) δεν έχει ακόμη «κλείσει» τους λογαριασμούς του ως τηλεοπτικό ζευγάρι. Μάλιστα η σκληρή Μανιάτισσα που ξεκίνησε ξανά τις κατάρες στα τελευταία επεισόδι, θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει ξανά (ανεπιτυχώς) όταν δει όταν περνά μία μικρή κρίση με την Ιουλία.

Θα κάνει όμως και μία επαναστατική για τα δεδομένα της κίνηση: Θα προσεγγίσει και την κόρη της Βασιλική για να τα ξαναβρούν, ειδικά τώρα που θα λείψει για λίγο ο Φίλιππος που πηγαίνει φαντάρος. Άκαρπη όμως θα είναι η προσπάθειά της. Θα χρειαστεί πολύς κόπος για να την συγχωρέσουν για όσα έχει κάνει. Που δεν ήταν και λίγα.

Σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς έκαναν μία μικρή παύση στο γύρισμα τους για να γιορτάσουν τόσο τα γενέθλια της Δώρας όσο και εκείνα της Άντζελας Γκερέκου. Και όπως γράφει και ο Ανδρέας Γεωργίου στην ανάρτησή του: «Χρόνια πολλά στις κριαρίνες μας»

https://www.instagram.com/p/CqSxy-PMMlA