10 μέρες μετά τα γενέθλιά της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το πιο επικό σχόλιο για την ηλικία της

10 μέρες μετά τα γενέθλιά της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε το πιο επικό σχόλιο για την ηλικία της
Instagram

Πέρσι ήταν στο νοσοκομείο και φέτος η Ιωάννα είναι στα καλύτερά της. Η στενή ολόσωμη φόρμα που συνδύασε με καπέλο και μπότες με στρας και το σχόλιο της Ρεγγίνας Μακέδου για την ηλικία. 

Γεννημένη στις 7 Μαρτίου του 1986, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από 10 ημέρες έγινε 37 ετών ενώ το πάρτι γενεθλίων της το έκανε πριν από μία εβδομάδα. Το βράδυ της Πέμπτης (16/3) ήταν όμως που η Ιωάννα έκανε σταθερό post στο Instagram της στο οποίο μοιράστηκε τις σκέψεις της, ανεβάζοντας παράλληλα τα πλάνα από το κέντρο που διασκέδασε με τους φίλους της.

Ντυμένη με glam look και ποζάροντας με αυτοπεποίθηση, η 37χρονη κοπέλα απέδειξε για ακόμα μία φορά πως διαθέτει χιούμορ, αφού έκανε πλάκα με την ηλικία της λέγοντας ανάμεσα σε άλλα, «Το χειρότερο με όσα έχουν γίνει είναι πως, πλέον, η ηλικία μου είναι καταγεγραμμένη στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να μετράω αντίστροφα».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Γενεθλιάκια, Στις 7/3..! Δηλώνω ψαράκι-καρχαρίνι😛. Το χειρότερο με όσα έχουν γίνει είναι πως, πλέον, η ηλικία μου είναι καταγεγραμμένη στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να μετράω αντίστροφα!🤪❓ Σας ευχαριστώ όλους για τις γλυκές ευχές σας. Πραγματικά νιώθω ευγνώμων που έσβησα άλλη μια τούρτα γενεθλίων! Ανυπομονώ για ό,τι έχει να μου φέρει η ζωή! 🎂🥰 Υγ: Χρόνια πολλά και στο διδυμάκι μου, τον αδερφό μου! ‼️👫 #birthdaygirl #lookingforward #blessedlife #twins».

https://www.instagram.com/p/Cp28SCzM42j

Στην καλύτερη ηλικία λοιπόν και η podcaster φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στο Instagram. Τρία χρόνια μετά την άδικη επίθεση με το βιτριόλι και η Ιωάννα αποδεικνύει συνεχώς το πόσο μαχήτρια είναι. Το όμορφο πρόσωπό της είναι κάθε μέρα και καλύτερα ενώ οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάντα με επίκεντρο την ενδυνάμωση.

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την πρώτη φορά που την είδαμε χωρίς μάσκα ως τώρα

Σε πιο στιλιστικά νέα τώρα και η Ιωάννα για τα γενέθλιά της επέλεξε να φορέσει μία μαύρη στενή ολόσωμη φόρμα την οποία συνδύασε με μπότες και καπέλο με στρας. Το look ολοκλήρωσε με τζιν μπουφάν και μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη και κόκκινο κραγιόν.

Τα σχόλια για τα γενέθλια της Ιωάννας

Δεν ήταν λίγες οι celebrities που ευχήθηκαν στην Ιωάννα ενώ ένα από τα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν σίγουρα της Ρεγγίνας Μακέδου το οποίο είχε χιουμοτιστική διάθεση αναφορικά με την ηλικία.

Τα περσινά γενέθλια στο νοσοκομείο

Πριν από έναν χρόνο, η γλυκιά Ιωάννα είχε περάσει τα γενέθλιά της στο νοσοκομείο και σε σχετική ανάρτηση είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας».

Το μεγάλο «ευχαριστώ» της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Σοφία, την μικρή ηρωίδα της ζωής της

genethlia-paliospyrou-696x1137.jpg

Φωτογραφίες από διάφορες εξόδους της Ιωάννας

Η Ιωάννα που έχει πάρει τη ζωή της πίσω, δεν το έχει βάλει στιγμή κάτω. Παραμένει ένα κορίτσι που προσέχει, γυμνάζεται, τρέφεται σωστά, και ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα, αγαπάει τη μόδα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φέτος είχε τελείως διαφορετικά γενέθλια