Όχι στην Αθήνα του αλλά στην Κύπρο: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Όχι στην Αθήνα του αλλά στην Κύπρο: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Ο 36χρονος τραγουδιστής ταξίδεψε στην Κύπρο για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Μια πολύ καλή περίοδο της ζωής του διανύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει τις sold-out εμφανίσεις του με τον Σάκη Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και φέρεται να ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Αλεξάνδρα Νίκα.

Η σύντροφος του 36χρονου είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοσμικές τους εμφανίσεις.

Η συνάντηση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Στην Κύπρο βρίσκεται τα τελευταία ο διάσημος τραγουδιστής έπειτα από πρόσκληση του επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yiannis Christodoulou Foundation.

Πριν λίγες ώρες ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού.

https://www.instagram.com/p/CqjcHyGvK1T

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό βρέθηκε νωρίτερα στα Λεύκαρα και στη συνέχεια βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατία για τη συνεισφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος.

https://www.instagram.com/p/CqjZ762vR0x

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Μαριάννα Λάτση, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

https://www.instagram.com/p/Cqi--8hOukK

Η φιλανθρωπική εκδήλωση όπου θα τραγουδήσει ο 36χρονος καλλιτέχνης θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στη Λεμεσό. Στο πλαίσιό της θα βραβευθούν, μετά από διαγωνισμό οκτώ σχολεία στέλνοντας το μήνυμα στα παιδιά να δουλεύουν συστηματικά για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

https://www.instagram.com/p/CqixUz4Icig

Ανάμεσα στους καλεσμένους της εκδήλωσης είναι ο Christian Moore, σκηνοθέτης και γιος του διάσημου ηθοποιού Roger Moore, η Άννα Βίσση και η Μαριάννα Λάτση, οι οποίοι θα είναι και κριτές στον τελικό του διαγωνισμού.

Κι εμείς θα μετακομίζαμε στο μινιμαλιστικό σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κολωνάκιο

Όταν ο Αργυρός είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός - H διαδικτυακή περιπέτεια του τραγουδιστή

Ένα μεγάλο σοκ βίωσε πριν λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν αντιλήφθηκε πως επιτήδειοι παριστάνουν εκείνον στο Tinder. Μια νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία έπεσε θύμα ενός απατεώνα ο οποίος κατάφερε να της αποσπάσει πολύ προσωπικές φωτογραφίες υποδυόμενος τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή.

Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ του SBS «Insight», όπου η Torrie Marshall εξιστορεί πώς ταίριαξε με έναν τύπο στο Τinder με το όνομα «Στέλιος», που χρησιμοποιούσε στο προφίλ του τις φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή, σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail.

Όταν τελικά κατάφεραν να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα πουν από κοντά, η Torrie Marshall έλαβε ένα μήνυμα από τον υποτιθέμενο «Στέλιο», ο οποίος της ζητούσε να του στείλει ακόμα ένα ακατάλληλο video, προκειμένου να τη συναντήσει κοντά στο ξενοδοχείο που υποτίθεται ότι έμενε.

Η κοπέλα δέχθηκε, όμως μόλις του το έστειλε, ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε και από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Η κοπέλα απογοητεύτηκε και διηγήθηκε την ιστορία σε έναν φίλο της, ο οποίος της πρότεινε να ψάξει τις φωτογραφίες στο Google, με αποτέλεσμα να καταλάβει πως ο άγνωστος παρίστανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι πρώην σχέσεις (και κάποιες φημολογούμενες) του τραγουδιστή

O διάσημος καλλιτέχνης αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή και η μοναδική γυναίκα για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά, είναι η Ράνια Κωστάκη με την οποία ήταν ζευγάρι για επτά χρόνια.

«Ναι, ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Όσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση», έχει αναφέρει ο τραγουδιστής.

  • Πριν από αρκετά χρόνια, είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό ζευγάρι με την Σταρ Ελλάς 2014, Ισμήνη Νταφοπούλου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.
  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και Κατρίνα Τσάνταλη, δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το δεσμό του όμως το 2013 έζησαν έναν φλογερό έρωτα.
  • Ο τραγουδιστής και η Ράνια Κωστάκη ήταν μαζί για επτά χρόνια μέχρι το 2014 όπου χώρισαν οριστικά.
  • Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά, το 2015. Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ το ειδύλλιο.
  • Ο καλλιτέχνης και το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαν έρθει πολύ κοντά το 2015.
  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπήρξαν ζευγάρι όμως δεν μίλησαν ποτέ δημόσια για τη σχέση τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους πρόδωσαν τον έρωτά τους ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.
  • Τον Νοέμβριο του 2019 ο τραγουδιστής έζησε ένα love story με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου με την οποία υπήρξε σε σχέση για 3 ολόκληρα χρόνια.

Πηγή κεντρικής: