Greek night διοργανώθηκε σε αγώνα του NBA και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν «καλεσμένος-έκπληξη»

Μαρία Ροδίτη
Greek night διοργανώθηκε σε αγώνα του NBA και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν «καλεσμένος-έκπληξη»

Ο αγώνας του NBA ήταν αφιερωμένος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρωταγωνίστησε στη βραδιά.

Αγώνας ανάμεσα στους Milwaukee Bucks και τους Sacramento Kings πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (7/12) στο NBA. Το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον αρχηγό των Bucks, ο οποίος στις 6 Δεκεμβρίου είχε τα γενέθλιά του, και δεν… κύλησε έτσι όπως όλοι θα περίμεναν.

Όχι, μη βιαστείς να σκεφτείς ότι συνέβη κάτι δυσάρεστο και απρόοπτο. Το αντίθετο, μάλιστα! Στο ημίχρονο του αγώνα, το γήπεδο μετατράπηκε σε πίστα και τσολιάδες, Αμαλίες και βρακοφόροι συγκεντρώθηκαν για να χορέψουν το τραγούδι «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ρουβάς και Τσαλίκης πήγαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά οι γιοι τους έκλεψαν την παράσταση

Το βίντεο του Αργυρού από τον αγώνα και το σχόλιό του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακολούθησε τον αγώνα του NBA από την τηλεόρασή του και βιντεοσκόπησε τη στιγμή που ακούστηκε η πολυπλατινένια επιτυχία του «Ελεύθερος». «Ελλαδάρα είσαι παντού 🇬🇷», έγραψε στο βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής και η τραγουδίστρια Evangelia – που έχει ελληνική καταγωγή, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική- σχολίασε: «Páme ligooooooo 🔥».

https://www.instagram.com/p/Cl4-c7xKUTp

Το γήπεδο σε χρόνο dt μετατράπηκε στο απόλυτο Greek night με τους χορευτές να χορεύουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και το κοινό να παρακολουθεί μαγεμένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Fiserv Forum – στο στάδιο όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας- υπήρξε μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινότητας του Wisconsin, το οποίο υποστηρίζει και την ομάδα, αλλά και τον Greek Freak, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο οποίος- να αναφερθεί- σημείωσε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι 30+ πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 126-113.

Τι είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το τραγούδι «Ελεύθερος»

Η επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Ελεύθερος» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο. Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει τότε για το συγκεκριμένο τραγούδι και τη σημασία του: «Ελευθερία λοιπόν, σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξης, σημαίνει να πράττεις εν γένει σύμφωνα με ό,τι σου γεννά έρωτα στην καρδιά σου. Το αίσθημα της ελευθερίας πηγάζει από την καρδιά μας».

Και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Δεν μιλάω για την τυφλή ελπίδα που υπόσχεται ότι τα πάντα θα γίνουν μόνα τους. Μιλάω για την ελπίδα και την ελευθερία των μεταναστών που ξεκινάνε να βρουν την καινούρια ακτή τους, αλλά η καρδιά τους και η ψυχή τους πάντα ανήκει στις ρίζες τους. Μιλάω γι’ αυτούς που βρίσκονται στα πηδάλια και τα καταστρώματα των βαποριών στα ανοιχτά του Ειρηνικού. Μιλάω για τις οικογένειες και τα παιδιά ενός ταλαιπωρημένου εργάτη, που τολμάνε να πάνε κόντρα στη μοίρα τους».