Πλάκα - πλάκα αν ο Κατσούλης γινόταν ο νέος Ντάνος, η νίκη στο Survivor All Star θα ήταν σίγουρη

Πλάκα - πλάκα αν ο Κατσούλης γινόταν ο νέος Ντάνος, η νίκη στο Survivor All Star θα ήταν σίγουρη

Ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να προηγείται στα στατιστικά για την νίκη στο Survivor All Star και η χτεσινή φάρσα ίσως θα ήταν το καλύτερο δώρο της παραγωγής αν μιλούσαμε για πραγματική μετακίνηση.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας πια. Τρεις μήνες μετράμε ως τηλεθεατές του Survivor All Star και μετά τις (!) αποβολές της Δαλάκα πρώτα και του Γκότση έπειτα, ο Κατσούλης φιγουράρει στην κορυφή όλων των polls για την πιθανότητα νίκης. Και ήταν η χτεσινή πρωταπριλιάτικη φάρσα αυτή που μας έδωσε να καταλάβουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που πιθανότατα θα δούμε στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης στο Γαλάτσι.

Σάκη εσύ super- star

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για ανισότητα των δύο ομάδων μετά την αποβολή Πιλίδη και Γκότση, μίλησε για ψηφοφορία των Μαχητών με σκοπό να τραβήξουν έναν παίκτη από τους Διάσημους στην ομάδα τους και αν δεν γνωρίζαμε όλοι μα όλοι από τα spoilers πως μιλάμε για πρωταπριλιάτικη πλάκα, ίσως και να ενθουσιαζόμασταν λίγο παραπάνω με το Plot twist, που αν ο Ατζούν είχε χιούμορ, θα έκανε πραγματικότητα χωρίς φάρσες και αστεία.

Ο Σάκης Κατσούλης, ήταν ο παίκτης που οι ανυποψίαστοι μαχητές είχαν ψηφίσει να έρθει στην ομάδα τους. Η δεύτερη παίκτρια σε ψήφους ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η πιο φορμαρισμένη γυναίκα παίκτρια στο Survivor All Star τους τρεις μήνες αυτούς. Κι αν αφαιρέσεις από την εξίσωση τη σαστισμένη εικόνα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που την χώρισαν (για λίγο) από τον Κατσούλη, αυτή η αλλαγή ομάδας του Σάκη απέδειξε αυτό που το κοινό βλέπει ξεκάθαρα:

https://www.instagram.com/p/CqjPhX1NTU1

Πόσο σημαντικός παίκτης και κόουτς είναι ο Κατσούλης για την ομάδα του – το ομολόγησε και ο Τάκης Καραγκούνιας τονίζοντας πως ο Σάκης είναι ο μόνος που τον ηρεμεί- και πόσο σημαντικός είναι ο Σάκης και για την παραγωγή, η οποία έστησε μια ολόκληρη ψηφοφορία- φάρσα επάνω του.

Ναι, οκ, το Love story Σάκη – Μαριαλένας είναι υπαρκτό αλλά δεν «πουλάει», όσο ο ίδιος ο Σάκης και η Μαριαλένα νομίζουν ή τουλάχιστον δεν είναι αυτό που κάνει τον Κατσούλη να ξεχωρίσει και να ασχοληθούμε μαζί του, τουλάχιστον δεν είναι εκείνο το ερωτικό τρίγωνο με τον Λιβάνη που τόσο μας απασχόλησε στο Survivor 2021.

Πόσο δίκαιο παιχνίδι είναι το Survivor, Γιώργο Λιανέ; Μόνο ο Ηλίας Γκότσης έχει βρει τροφή εκτός;

Ακόμα και η αντίδραση του Κατσούλη, θα μπορούσε να τον μετατρέψει σε νέο Ντάνο, αν τελικά δεν μιλούσαμε για φάρσα:

«Περίεργα συναισθήματα, σίγουρα μιλάμε για παιχνίδι ανατροπών, ήδη τρεις μήνες ήμουν μακριά από τη Μαριαλένα που είναι πάρα πολύ δύσκολο, δύο εβδομάδες ήμασταν μαζί και ξανα αλλάζω ομάδα, παραλία, καλύβα, αλλάζω συμπαίκτες, έρχομαι σε μια ομάδα με παιδιά που δεν έχω γνωρίσει, αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ καθαρά, νιώθω πως είμαι ο μοναδικός που είμαι έξω από τα νερά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κατσούλης που δεν ήξερε τη φάρσα την οποία γνωρίζαμε όλοι εμείς οι τηλεθεατές.

Το κοινό ήθελε η φάρσα να μην είναι φάρσα!

Το περίεργο και παράδοξο της φάρσας για την αλλαγή ομάδας του Κατσούλη είναι πως το κοινό θα την ήθελε την αλλαγή αυτή. Γιατί πραγματικά μετά την αποχώρηση του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, οι Μπλε αποδυναμώθηκαν και η ομάδα των Μαχητών θα φτάσει αποδεκατισμένη στην ένωση των δύο ομάδων. Επιπρόσθετα, όλοι βλέπουν μια αδικία στην επανένωση του ζεύγους Κατσούλη- Ρουμελιώτη, γεγονός στο οποίο είχε συμφωνήσει και ο Γιώργος Λιανός.

Οι αλλαγές ομάδων ήταν πάντα προς όφελος των παικτών!

Η πρώτη και μεγάλη αλλαγή ομάδας για παίκτη, ήταν εκείνη του Ντάνου το 2017, όταν οι Μαχητές τον έστειλαν στους Διάσημους και άλλαξε την πορεία για το παιχνίδι εκείνης της χρονιάς οριστικά.

Την ίδια χρονιά είχε αλλάξει ομάδα και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος επίσης ωφελήθηκε από την απόφαση των συμπαικτών του. Σε αντίθεση με το 2017 όπου οι παίκτες με την ψήφο τους έστελναν τον Ντάνο ή τον Σπαλιάρα στους απέναντι, η φετινή φάρσα ήταν τέτοια με την ψήφο να είναι θετική.

Κάπως έτσι, ο 33χρονος σήμερα Κατσούλης έγινε ο παίκτης που όλοι φοβούνται αγωνιστικά κι όλοι θέλουν να έχουν στην ομάδα τους.

Μαζί με τον Κατσούλη και τη Χρυσαειδή, το φανατικό κοινό του Survivor, προβλέπει την τριάδα να κλείνει ο μοναδικός αυθεντικός επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι Κωνσταντίνος Βασάλος.

survivorgreece_3062883677986249909.jpg

Αν γινόταν το θαύμα και ο Βασάλος κατάφερνε να ανέβει αγωνιστικά, θα μπορούσαμε πια να μιλήσουμε για ένα All Star που μπορεί να έχει σασπένς.

survivorgreece_3072295298819049312.jpg

H λεπτομέρεια πάντως της φάρσας αυτής, είναι πως ο τρόπος με τον οποίο ξεχώρισε ο Κατσούλης μπορεί να το δώσει τη νίκη. Ειδικά, η ηρεμία με την οποία αντιδρά σε όλα, ακόμα και στην αλλαγή της ομάδας, μπορεί να του δώσει τη νίκη.