Η Βρισηίδα Ανδριώτου το «ζει» στο Μιλάνο με νέο look αλά Survivor- Το μήνυμα όλο νόημα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου το «ζει» στο Μιλάνο με νέο look αλά Survivor- Το μήνυμα όλο νόημα

Το μoντέλο-influencer βρίσκεται στην Ιταλία και δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες με το νέο της χτένισμα.

Στη μαγευτική Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star θέλησε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει για λίγο μακριά από την συμπρωτεύουσα, όσο ο αγαπημένος της, Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στο reality επιβίωσης.

Η 26χρονη επισκέφθηκε τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης όπως είναι ο καθεδρικός ναός Duomo Di Milano και πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στον φακό.

vrisiida_rasta.jpg

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες που ακολουθούν το μοντέλο έχει νέο look αφού αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της ράστα.

https://www.instagram.com/p/CqdrF-LrnFJ

Δεν είναι λίγες οι παίκτριες του Survivor που επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο και υιοθέτησαν στο παρελθόν το συγκεκριμένο hair trend ανάμεσά τους οι: Λάουρα Νάργες, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου.

https://www.instagram.com/p/CqgQxlHrewU

Η νεαρή influencer φωτογραφήθηκε στο κέντρο του Μιλάνου και δημοσίευσε τις υπέροχες λήψεις στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Μα πόσο όμορφη η Ιταλία… Το Μιλάνο μου άλλαξε την διάθεση. Ότι ακριβώς χρειαζόμουν αυτόν τον καιρό. 💙 Ότι δεν σου αρέσει το αλλάζεις.. αυτό ακριβώς έκανα στην ζωή μου», έγραψε η Βρισηίδα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Από 1 έως 10 η Βρισηίδα είναι 9 ερωτευμένη & πώς το σχέδιο Μαρτίκα μπορεί να τη στείλει στο All Star

Το μήνυμα όλο νόημα μετά την κόντρα με την Μαίη Εμμανουηλίδου

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, μέσα από τα Instagram-stories της γράφοντας: «Η γιαγιά μου πάντα έλεγε: Η σιωπή είναι η πιο κατάλληλη απάντηση για να δώσεις στους ηλίθιους.. Μη χάνεις τσάμπα χρόνο να τους εξηγείς, έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβουν».

Ο καυγάς στο Twitter και το εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου

Εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου έστειλε πριν από λίγα 24ωρα η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά την αντιπαράθεσή τους στο Twitter με αφορμή τις παραβιάσεις των κανόνων στο Survivor Αll Star. Πριν από μερικές ημέρες ο Άρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα τσακώθηκαν δημόσια στην πλατφόρμα με αφορμή την αποβολή Γκότση-Πιλίδη από το reality επιβίωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο της διαδικτυακής τους συζήτησης, η Μαίη σχολίασε ατάκα της Κάτιας Ταραμπάνκο, γράφονατς: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά…»

tweets.webp

To μοντέλο-influencer απάντησε λίγο αργότερα: «Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά. Ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου», με τη Μαίη Εμμανουηλίδου να επανέρχεται, γράφοντας: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις»

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας», η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε και εκτός διαδικτύου, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να στέλνει εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου μετά το τελευταίο της tweet.

«Κάποια πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ σοβαρά. Έχουν ακουστεί χοντρά πράγματα. Έχουμε ήδη το πρώτο εξώδικο. Η Βρισηίδα στη Μαίη. Η Μαίη δε συμμετείχε φέτος, ήταν στο προηγούμενο Survivor. Προχθές η Βρισηίδα τής έστειλε εξώδικο», είπε on air ο Νίκος Γεωργιάδης.

Πηγή κεντρικής: vrisiida_andrio