Η Σμαράγδα Καρύδη & ο Νίκος Κουρής με το IQ 160 τους νίκησαν ακόμη και το Survivor

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σμαράγδα Καρύδη & ο Νίκος Κουρής με το IQ 160 τους νίκησαν ακόμη και το Survivor

«Είσαι είδωλο»: Τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για τον Νίκο Κουρή και τη χημεία του με την Σμαράγδα Καρύδη.

Το δεύτερο double επεισόδιο του IQ 160 κατάφερε να δημιουργήσει έναν ακόμη μεγαλύτερο κύκλο φαν της σειράς που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή στο Star.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής έγιναν το δεύτερο τηλεοπτικό ντουέτο σε αστυνομική σειρά μετά τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ από τους Παγιδευμένους, που το Twitter τους ανέβαζει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του. Η σειρά χθες ήταν Νο1 trend στο δίωρο της προβολής της και ο Νίκος Κουρής είχε την τιμητική του, τόσο για τον διαφορετικό του πιο κωμικό ρόλο όσο και για την σπάνια χημεία που έχει με την - καλύτερη από ποτέ - Σμαράγδα Καρύδη.

https://www.instagram.com/p/CqQRYs6qKo-

Νικητές και με το Survivor

Η Σμαράγδα Καρύδη με τον Νίκο Κουρή έχουν συνεργαστεί στο θέατρο και η χημεία τους ήταν από τότε εμφανής. Φέτος συνεργάζονται τηλεοπτικά στο IQ 160 ως ο αστυνομικός Αργύρης Καλατζής εκείνος, ως πρώην καθαρίστρια και νυν σύμβουλος της αστυνομίας, Πηνελόπη Μουρίκη εκείνη.

Η κωμική τους κόντρα ενώ προσπαθούν και οι δύο να εξιχνιάσουν τα εγκλήματα είναι απολαυστική. Η Σμαράγδα που είναι καλύτερη και από τον τηλεοπτικό Μονκ σε ευφυΐα, κάνει τον καλύτερό της τηλεοπτικό ρόλο με μία άνεση, σα να μην είναι καν ρόλος αλλά η προέκταση του ευατού της.

Ο Νίκος Κουρής, αποτελεί μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Γιατί ενώ τον είχαμε συνηθίσει σε πιο δραματικό ρόλο ως Ζάχο Λυκογιάννη στις Άγριες Μέλισσες, ήρθε η ώρα να μας δείξει και την πιο κωμική του πλευρά.

Το Twitter χθες του φύλαξε τα καλύτερά του σχόλια και τον αποθέωσε και όχι μόνο για τη γοητεία του.

Η σειρά αν και έκανε πρεμιέρα στον επίλογο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, κατάφερε να κερδίσει εκτός από την αγάπη του κοινού και πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Χθες μάλιστα κονταροχτυπήθηκε σε κάποια τέταρτα (σύμφωνα με τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης) και με το Survivor All Star. Η σειρά έφτασε στο νεανικό κοινό το 23,4% με το Survivor να έχει αντίστοιχα εκείνη την ώρα (22.30) 19,3%.

Η διαφορά μπορεί μεν να είναι μικρή αλλά είναι ενδεικτική για το πως θα κυλήσει στη συνέχεια το prime time της Κυριακής.

https://www.instagram.com/p/Cqi6figMoZg

Στο χθεσινό επεισόδιο του IQ 160 είδαμε ως guest την Αλεξάνδρα Ούστα, τον Χάρη Μαυρουδή και τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, αλλά και σε πρώτη εμφάνιση την Νέλλη Γκίνη που υποδύεται και την μητέρα της Σμαράγδας.

https://www.instagram.com/p/CmgAA1hI6bg

Κάθε Κυριακή θα έχουμε τέτοιες εμφανίσεις ηθοποιών στα αυτοτελή επεισόδια και όλοι περιμένουν να δουν και τον Θοδωρή Αθερίδη σε ένα από αυτά. Δεν θα είχε ενδιαφέρον; Έχουμε να τους δούμε μαζί από την υπέροχη σειρά «Φίλα το βάτραχό σου» το 2007.