Η κοκκινομάλλα Σμαράγδα Καρύδη έχει Ι.Q. 160 και δεν είναι πια η Ντάλια του Παρά Πέντε

Κατερίνα Μπούσιου
Η κοκκινομάλλα Σμαράγδα Καρύδη έχει Ι.Q. 160 και δεν είναι πια η Ντάλια του Παρά Πέντε

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια και το photoshop που την εξόργισε. Η Σμαράγδα επιστρέφει στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι πια η αφελής Ντάλια του Παρά Πέντε, αλλά μία καθαρίστρια με αυξημένο I.Q.160 η οποία θα λύσει και το πιο δύσκολο αστυνομικό μυστήριο. 

Το 2005 ως η πάμπλουτη αλλά αφελής Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, η Σμαράγδα Καρύδη φορούσε την ξανθιά φουντωτή περούκα της και γινόταν η πιο αγαπητή τηλεπερσόνα και αγαπημένο meme των social media με τις ατάκες της, στο Παρά Πέντε. 12 χρόνια μετά την σειρά αυτή και 7 χρόνια μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση στο Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη, επιστρέφει ξανά στην Tv με νέα αλλαγή στα μαλλιά της σε κόκκινες αποχρώσεις, σε ρόλο κωμικό και ανατρεπτικό.

Αυτές οι επαγγελματικές αλλαγές μπορεί να την εξιτάρουν, αλλά οι κατά καιρούς αλλαγές στην εικόνα της, μπορεί ακόμη και να την θυμώσουν. Ειδικά αν κάποιος άλλος κάνει πειράματα με το σώμα της και το πρόσωπό της στο photoshop. Το αποκάλυψε η ίδια λίγο πριν μας συστηθεί ως μία καθαρίστρια που γίνεται ξαφνικά, αστυνομικό δαιμόνιο, έτοιμη να λύσει κάθε μυστήριο. Με I.Q 160.

https://www.instagram.com/p/CmHK3eQqM8H

«Έπαθα τρέλα και έβριζα...»

Κατά την Άνοιξη, θα κάνει πρεμιέρα στο Star, η νέα κωμωδία I.Q. 160 με πρωταγωνίστρια την Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της καθαρίστριας Πηνελόπης, που άθελά της θα γίνει πολύτιμη μυστική σύμβουλος της αστυνομίας, καθώς λόγω και της υψηλής της νοημοσύνης, λύνει τα μυστήρια με μεγάλη ευκολία και θα βοηθήσει τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Κουρή να συλλαμβάνει τους ενόχους. Ο ρόλος είναι κωμικός - άρα της ταιριάζει γάντι - και για έτσι αποφάσισε να αλλάξει και την εμφάνισή της με την ginger απόχρωση στα μαλλιά της. Τυχαία, ίδια με εκείνη της φίλης της Στεφανίας Γουλιώτη.

https://www.instagram.com/p/CmTxfMNI_yr

Παράλληλα θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε και στο Celebrity Game Night στο Mega, με το γνωστό της ταμπεραμέντο. Το παιχνίδι της οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του.

Η Σμαράγδα, εκ γενετής ξανθιά, (στην παρακάτω φωτό μαζί με την μαμά της), έχει πειραματιστεί ελάχιστες φορές με την εικόνα της και μόνο όταν υπήρχε ιδιαίτερος θεατρικός ή τηλεοπτικός λόγος.

https://www.instagram.com/p/CdTKGWsqX2l

Έχει πάντα ένα πολύ κομψό και ιδιαίτερο στυλ και υποστηρίζει κάθε fashion επιλογή της. Ακόμη και όταν τα φετινά Χριστούγεννα έγινε ένα χαρούμενο disco girl.

Το κοπλιμέντο του Θοδωρή Αθερίδη στην Σμαράγδα Καρύδη δεν ήταν ένα απλό «Σ' αγαπώ μ' αγαπάς»

https://www.instagram.com/p/Cmo5jDyq0Wa

Υπήρξαν όμως φορές που εξοργίστηκε όταν κάποιοι άλλοι, θέλησαν να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά της. Όπως αρκετοί celebrities στο παρελθόν, έτσι και εκείνη, έπεσε θύμα του υπερβάλλοντος ζήλου του γραφίστα που έκανε το photoshop. Και θύμωσε μάλιστα με το αποτέλεσμα, όταν είδε το εξώφυλλο του περιοδικού στην τελική του μορφή, όπως δήλωσε και στην εκπομπή «Στούντιο 4»: «Μου κόψανε μαζί με το σπυρί πάνω στη βιασύνη τους και το στόμα μου. Έχω κάνει ένα εξώφυλλο που είμαι πλάτη και από εδώ έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου. Δε θα μπορούσε αρχικά να είναι δικό μου γιατί δεν έχω τέτοιο μέγεθος. Άσε με σε παρακαλώ. Έπαθα τρέλα και έβριζα. Όταν το είδα λέω, «Παναγία μου».

Το καλό στην περίπτωσή της, είναι πως δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της. Ειδικά όταν αυτοτρολάρεται σε μία φωτογραφία της, για την ηλικία και το νέο χρώμα. Οι διάσημοι φίλοι της ωστόσο είχαν αντίθετη άποψη, για αυτό το... μαλλί της γριάς που γράφει η πινακίδα. Με την Κατερίνα Παπουτσάκη να της γράφει το αυτονόητο. Πως είναι θεά ό,τι και αν κάνει και όπως και αν είναι.

https://www.instagram.com/p/Cl05JnDKjjx