Τάνια Τρύπη: Η matchy-matchy εμφάνιση με την Τζένη Καρέζη και οι σπάνιες photos με τις κόρες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τάνια Τρύπη: Η matchy-matchy εμφάνιση με την Τζένη Καρέζη και οι σπάνιες photos με τις κόρες της
NDP photo agency

Η 53χρονη ηθοποιός και η κόρη της έδωσαν το παρών σε κοσμικό event και υιοθέτησαν επιτυχώς μια από τις πιο διαχρονικές τάσεις της μόδας.

Η Τζένη Kαζάκου έχει βαριά καλλιτεχνική κληρονομιά αφού είναι εγγονή δύο καταξιωμένων ηθοποιών, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τζένης Καρέζη. Με γονείς τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Τάνια Τρύπη, η 24χρονη δεν θα μπορούσε να αψηφήσει το DNA της και ακολούθησε το όνειρό της, σπουδάζοντας υποκριτική.

Η νεαρή κοπέλα πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και ανήκει στις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της γενιάς της. Δεν είναι τυχαίο πως προσέχει πολύ την δημόσια εικόνα της και κρατά όσο το δυνατόν πιο χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή.

H matchy-matchy εμφάνιση μαμάς-κόρης

Πριν λίγα 24ωρα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Τάνια Τρύπη και την Τζένη Καρέζη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της νέας σειράς του Ant1+, «Ζωή».

trypi_karezi.jpg

Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν εμφανώς ευδιάθετες και με ασορτί look. Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν με total black σύνολα με την νεαρή Τζένη να επιλέγει δερμάτινο jacket το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι, top με cut outs και δερμάτινη τσάντα. Η μητέρα της φόρεσε μαύρο πουλόβερ με ψηλό γιακά, τζιν τζάκετ και μαύρο παντελόνι.

Το πρώτο μήνυμα της Τάνιας Τρύπη μετά τον χωρισμό της

Η μεγαλύτερη αδυναμία της Τάνιας Τρύπη είναι οι κόρες της

Η 53χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο κόρες από διαφορετικούς συντρόφους, με τις δύο αδερφές να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι νεαρές κοπέλες ποζάρουν με τη μαμά τους στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CJLo4B7l9EE

H Μαρίνα Μάρδα είναι η μεγάλη κόρη της Τάνιας Τρύπη από τον γάμο της με τον επιχειρηματία και manager, Αλέξη Μάρδα που έφυγε από την ζωή το 2017 και η Τζένη Καζάκου είναι ο καρπός του έρωτά της με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο.

Η 29χρονη Μαρίνα έχει τελειώσει νηπιαγωγός και αργότερα σπούδασε θεατρολογία. Η Τζένη είναι εγγονή του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη, από την οποία άλλωστε έχει πάρει το όνομά της. Η 24χρονη ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και ασχολείται με την υποκριτική. Φέτος την βλέπουμε στους δέκτες μας αφού πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών».

https://www.instagram.com/p/B6g2P5MjiEu

«Τις έκανα πολύ μικρή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, γιατί υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που προσπαθούν να κάνουν παιδί. Οι αντοχές είναι τελείως διαφορετικές. Πάνω σε αυτό το θέμα ούτε η καριέρα έχει σημασία, καθώς όποτε και να τη σταματήσεις, μπορείς να την αρχίσεις πάλι. Δυστυχώς, κάποιες γυναίκες πέφτουν στην παγίδα «μου έτυχε ο τάδε ρόλος» και τα χρόνια περνάνε. Για τη γυναίκα είναι πολύ δεσμευτικό», έχει δηλώσει η Τάνια Τρύπη για τις κόρες της στο περιοδικό People.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Τάνιας Τρύπη με την κόρη της, Τζένη Καρέζη.

Πηγή κεντρικής: ndp