«Ο έρωτας μού δίνει ζωή»: Η Τζένη Καζάκου για τα προσωπικά της & τις συμβουλές από τους γονείς της

«Ο έρωτας μού δίνει ζωή»: Η Τζένη Καζάκου για τα προσωπικά της & τις συμβουλές από τους γονείς της

«Ο έρωτας είναι βασικό συστατικό για μένα», λέει η ηθοποιός Τζένη Καζάκου, που συμμετέχει στον Παράδεισο των Κυριών, του ALPHA. Η σχέση με τους γονείς της, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Καζάκο, και το θέατρο.

Τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά την περσινή σεζόν στη σειρά του MEGA, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, ενώ φέτος την παρακολουθούμε στον ALPHA και στον Παράδεισο των Κυριών. Η Τζένη Καζάκου, ωστόσο, ήταν γνωστή πολύ πριν κάνει το ντεμπούτο της στην TV, λόγω του ονόματος που φέρει.

Βλέπεις, είναι εγγονή των αείμνηστων Τζένης Καρέζη και Κώστα Καζάκου και κόρη των επίσης ηθοποιών, Τάνιας Τρύπη και Κωνσταντίνου Καζάκου. Ήταν αναπόφευκτο, λοιπόν, ότι και η ίδια θα ακολουθούσε αυτήν την επαγγελματική ρότα και θα βρισκόταν να παίζει πάνω στο θεατρικό σανίδι ή μπροστά σε μια κάμερα.

Η σχέση λατρείας του Κώστα Καζάκου με την εγγονή του Τζένη και τον γιο του Κωνσταντίνο

Η Τζένη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον έρωτα, το #metoo, αλλά και τους γονείς της, τους οποίους συμβουλεύεται και λατρεύει.

«Ο έρωτας μού δίνει ζωή»

Η μοναδική σχέση της Τζένης Καρέζη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήταν αυτή με τον τραγουδιστή Στέλιο Λεγάκη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου 6-7 μήνες το 2020, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2021.

Από τότε, δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την προσωπική ζωή της ηθοποιού, η οποία μίλησε στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και την εφημερίδα Real Life, λεγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου, συγκεντρωμένη στη δουλειά μου, είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Προς το παρόν δεν έχει έρθει κάτι που θα ταράξει τα νερά. Ο έρωτας είναι βασικό συστατικό για μένα, μου δίνει ζωή».

Η Τζένη Καζάκου για το #MeToo και τις συμβουλές των γονιών της

Η Τζένη Καζάκου μίλησε στη Real Life και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, αλλά και για τις συμβουλές των γονιών της, της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου. «Όταν έρθει μία πρόταση για casting τούς ρωτάω αν γνωρίζουν τον σκηνοθέτη, αν ξέρουν πώς είναι ο επαγγελματίας και τι αισθητική έχει. Αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου. Ξεκινάει από τα κακά και μετά λέει τα καλά», αποκάλυψε η 22χρονη Τζένη Καζάκου.

https://www.instagram.com/p/CSymqdGIrqQ

Και πρόσθεσε μιλώντας για τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη: «Η μαμά μου, πρώτα θα ενθουσιαστεί και μετά θα μου πει αυτά που δεν της αρέσουν. Έχω μεγάλη αδυναμία και στους δύο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μέσα μου».

Η ηθοποιός, που αυτήν τη σεζόν απολαμβάνουμε στον Παράδεισο των Κυριών του ALPHA, ανέφερε για το #meToo και τις καταγγελίες στα θέατρα: «Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές υπάρχουν παντού, ακόμα και στον δρόμο. Συγκεκριμένα στο θέατρο, έπεσα από τα σύννεφα με το πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν ενσυναίσθηση για να είναι καλοί ηθοποιοί, συμπεριφέρονται έτσι. Ασχολούμαστε με την τέχνη, μιλάμε για τέτοια πράγματα μέσα από τα έργα και πας και κάνεις αυτό; Εκεί έπαθα σοκ. Η δουλειά του καλλιτέχνη για εμένα είναι να μιλάει για πράγματα που δυσκολευόμαστε να πούμε ως κοινωνία».