Το στιγμιότυπο - σοκ στο MasterChef με το ατύχημα του Γρηγόρη και ο σασμός Αλέξανδρου & Πορφύρη

Κατερίνα Μπούσιου
Το στιγμιότυπο - σοκ στο MasterChef με το ατύχημα του Γρηγόρη και ο σασμός Αλέξανδρου & Πορφύρη

Η εισβολή του Στέφανου Χιλά από το MasterChef 5 και η σκηνή που δεν θέλει να θυμάται κανένας από τους παίκτες.

Μπορεί η αρχική σκέψη να ήταν πονηρή αλλά το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Εχθροί έγιναν φίλοι χθες στο MasterChef αφού μαγείρεψαν ως ντουέτα για να πάρουν το έπαθλο της δοκιμασίας δημιουργικότητας και το advantage για την σημερινή ομαδική.

Είδαμε τελικά καλούς μάγειρες να μεγαλουργούν παρόλο που ο ένας έχει πει για τον άλλον τα χειρότερα σε άψογα «γαλλικά». Ο Αλέξανδρος Aντωνελάκης με καταγωγή από την Κρήτη, θριάμβευσε μαζί με τον Γιώργο Πορφύρη, βγήκαν νικητές και έκαναν μεταξύ τους τον απαραίτητο σασμό. Το Twitter δεν πίστευε στα μάτια του ενώ λίγα λεπτά αργότερα σοκαρίστηκε με τη σκηνή του σοβαρού τραυματισμού του Γρηγόρη που τον βγάζει εκτός διαγωνισμού οριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cqlpi8qIu5t

Γρηγόρης και Παύλος φεύγουν και έρχεται ο Στέφανος

Και για τα 3 σημαντικά συμβάντα του αποψινού επεισοδίου του MasterChef σου είχαμε δώσει αποκλειστικές πληροφορίες. Καταρχάς για το σοκαριστικό ατύχημα του Γρηγόρη Γιαννόπουλου ο οποίος κόπηκε την ώρα της δοκιμασίας αποχώρησης. Η παραγωγή, οι Κοντιζάς , Ιωαννίδης, Κουτσόπουλος αλλά και οι συμπαίκτες σοκαρίστηκαν με την εξέλιξη και το γύρισμα διεκόπη.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μπαίνει στο MasterChef αλλά αποχωρεί εντελώς ξαφνικά λόγω ατυχήματος

Ο Γρηγόρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά στη συνέχεια. Του ήταν πλέον αδύνατο να συνεχίσει, αφού δεν θα μπορούσε να μαγειρέψει. Οι κριτές οι οποίοι έζησαν τη δυσκολότερη μέχρι τώρα στιγμή τους στον διαγωνισμό, ενημέρωσαν τους συμπαίκτες του για την απόφασή του να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Γρηγόρης με τον Παύλο, οι δύο Μαρίες (Λαζαρίδου - Μπέη) και ο Άγγελος με τον Δημήτρη, είναι τα 3 ζευγάρια που διαγωνίζονται σήμερα για την αποχώρηση αφού δεν κατάφεραν χθες να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Στο τέστ δημιουργικότητας ο Θοδωρής όρισε τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν μαζί.

Επέλεξε σκόπιμα εκείνους που δεν συμπαθεί ο ένας τον άλλον να μαγειρέψουν μαζί, εκτός από τη Στέλλα και τον Μότο Μότο που είναι φίλοι του. Το σχέδιο απέτυχε παταγωδώς στην περίπτωση του Αλέξανδρου και του Γιώργου Πορφύρη που άφησαν τις διαφορές τους στην άκρη και από ορκισμένοι εχθροί έγιναν οι καλύτεροι συνεργάτες.

Για αυτό και νίκησαν.

Ο Παύλος μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη θα μαγειρέψει μόνος του και θα είναι τελικά και εκείνος που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Χιλά από το MasterChef 5 που μπαίνει στον διαγωνισμό.

Κάνει comeback: Μία ακόμη ευκαιρία για τον Στέφανο Χίλα ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο MasterChef

Δυστυχώς ο Παύλος θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα επεισόδια από την αρχή του MasterChef. Το κοινό στο Twitter δεν πίστευε χθες στα μάτια του με την ιστορική συμφιλίωση και χαρακτήρισε τον πλέον άτυχο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από τον μαγειρικό διαγωνισμό τον Γρηγόρη.