Κάνει comeback: Μία ακόμη ευκαιρία για τον Στέφανο Χίλα ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο MasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
Κάνει comeback: Μία ακόμη ευκαιρία για τον Στέφανο Χίλα ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο MasterChef

Ο γνώριμος μας παίκτης από το MasterChef 5 είναι ένας ακόμη παίκτης που μπαίνει στον διαγωνισμό μαγειρικής για να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση από την 8η που είχε την προηγούμενη φορά. Ποιες αλλαγές θα φέρει η είσοδός του; 

Ένα ακόμη comeback αναμένεται στο MasterChef, αυτή τη φορά από τον 5ο κύκλο, από τον οποίο ήδη έχουμε δει να μπαίνει η Μαρία Λαζαρίδου. Μάλιστα στην τότε διαδικασία αποχώρησης, αυτό τον παίκτη είχε κερδίσει και παρέμεινε στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Στέφανο Χίλα, ο οποίος έχει μία ακόμη ευκαιρία για να διεκδικήσει και να κερδίσει μία καλύτερη θέση από την 8η από την οποία είχε τελικά τερματίσει. Ο Στέφανος ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας και η είσοδος του θα φέρει αλλαγές και μεγάλο ανταγωνισμό από τους συμπαίκτες του.

https://www.instagram.com/p/CP7tfnWg9aN

Deja vu στο MasterChef

Μέχρι στιγμής από τους παλαιότερους κύκλους του MasterChef έχουμε δει να έρχονται ξανά για μία δεύτερη ευκαιρία, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Ηλίας Κιαζόλι, η Μαρία Λαζαρίδου και η Μαρία Μπέη . Αναμένουμε τον Δημήτρη Μπέλλο αλλά και την προσπάθεια της Μαρίνας Ντεμολάι και ήδη έχουμε δει και την αποτυχία του Σταμάτη Κωβαίου να είναι ξανά στον διαγωνισμό.

Ξαφνικές αποχωρήσεις και είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef με το Twitter κατά της Πωλίνας

Μένουν ακόμη δύο γνωστοί μας παίκτες που θα τους δούμε να δοκιμάζονται στα προσεχή επεισόδια. Ο ένας από αυτούς είναι ένας παίκτης που πρωταγωνίστησε στο MasterChef 5 και υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός και έντονος στα σχόλιά του, αλλά υπήρξε όμως και ένας ταλαντούχος μάγειρας. Θυμόμαστε όλοι τις αντιθέσεις του με τον Ιωάννη αλλά και την Μαρίνα Ντεμολάι. Ιστορικές στιγμές του μαγειρικού διαγωνισμού με τον Στέφανο Χίλα ως πρωταγωνιστή.

Την τελευταία φορά που είχαμε δει τον Στέφανο, ήταν όταν μαζί με την Μαρία Λαζαρίδου, πέρασαν την δοκιμασία αποχώρησης, με νικήτρια εκείνη. Τότε ο παίκτης είχε αποχωρήσει με κλάματα, ευχαριστώντας για την πρωτόγνωρη εμπειρία. Τώρα θα συναντήσει την Μαρία ξανά, αφού οι πληροφορίες μας λένε, πως θα καταφέρει να γίνει και εκείνος ένας από τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/CpcuaA5I0Py

Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τους νέους και τους παλαιότερους παίκτες οι οποίοι διαθέτουν και το πλεονέκτημα της εμπειρίας. Δεν είναι όμως αυτό το απόλυτο κριτήριο της επιτυχίας. Και θα το δούμε στη συνέχεια με όσα προκύψουν.

Θα δούμε λοιπόν νέους παίκτες να τα «βάζουν» και να κερδίζουν τους παλιούς.

Μέχρι τότε, σήμερα (Δευτέρα 6/3) θα απολαύσουμε τον Σωτήρη Κοντιζά, στην αγαπημένη του δοκιμασία, την δημοπρασία υλικών.

https://www.instagram.com/p/CpcgzlWoR-H

Μία δύσκολη υπόθεση για τους αρχηγούς των ομάδων, που θα πρέπει να υπολογίσουν πολύ προσεκτικά τον χρόνο και να φερθούν έξυπνα, επιλέγοντας τα υλικά που τους είναι απαραίτητα, δίχως να κάνουν σπατάλες. Η σημερινή ομαδική δοκιμασία, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.