Σύλβια Δεληκούρα: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και το ζεστό σπίτι όπου μένει με την οικογένειά της

Σύλβια Δεληκούρα: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και το ζεστό σπίτι όπου μένει με την οικογένειά της

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» έκανε μερικές απρόσμενες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Kαλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (03.04) η Σύλβια Δεληκούρα. Η 43χρονη μίλησε με ειλικρίνεια για τον σύντροφό της, Δημήτρη Λιόση, τον μονάκριβο γιο τους, τον γάμο και την καθημερινότητά της ως μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός και ο ιχθυέμπορας έχουν αποκτήσει έναν 8χρονο γιο τον Ορφέα, ο οποίος τους άλλαξε ευχάριστα τη ζωή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ αφού στην αρχή εκείνη δεν ήθελε και όταν άλλαξε γνώμη ο σύντροφός της δεν είχε πλέον την ίδια άποψη.

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι»

Για την πρώτη συνάντηση με τον σύντροφό της η καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, σε μια κοινή παρέα, που μάλλον δεν περνούσε ωραία, όπως δεν περνούσα κι εγώ. Tου μίλησα εγώ πρώτη και τον ρώτησα τι ζώδιο είναι. Μου απάντησε με μπάσα φωνή ότι είναι Ταύρος κι έφυγε. Μετά όμως με κυνήγησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και το παιδί ήρθε στους 6 μήνες».

https://www.instagram.com/p/CQtGMzyh16e

Και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν ξέρω… Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά που γίνονται στον γάμο. Παρ’ όλα αυτά το δέχτηκε. Θέλω να πω όμως και κάτι που δεν το έχω ξαναπεί… Εγώ, κρυφά έκανα πρόβα νυφικού. Μετά όμως έμεινα έγκυος και άρχισε να φαρδαίνει το πράγμα. Οπότε λέω τώρα τι γάμο να κάνω που θα είμαι έγκυος και δεν θα μπορώ να πιώ και να χωνέψω. Όταν ήρθε ο γιος μας ο Ορφέας, είπα πως δεν μπορώ να μπω τώρα σε διαδικασία γάμου. Κι έχω τον Ορφέα τώρα που ζητά να δει φωτογραφίες από τον γάμο μας. Τώρα του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε παντρευτεί».

Η Μαρία Σολωμού με σέξι φόρεμα στη Σαντορίνη - Το σχόλιο της Σύλβιας Δεληκούρα

«Ο σύντροφός μου έχει πολύ χιούμορ. Είμαι τυχερή σε αυτό. Σίγουρα το χιούμορ σώζει πολύ τη σχέση. Υπάρχουν φορές που πάνω στην ένταση της στιγμής κάνω απανωτά σαρδάμ. Ο σύντροφός μου δεν μπορεί να μου θυμώσει», είχε δηλώσει η ηθοποιός πριν λίγους μήνες στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την Μεσημβρίαν».

H καθημερινότητα με τον γιο της

H πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» μίλησε για τον γιο της και ανέφερε: «Ο Ορφέας είναι 8 στα 9 τώρα και είμαστε λίγο στην τρέλα. Τα παιδιά είναι πιο έντονα. Πηγαίνει τρίτη δημοτικού και διαβάζουμε συνεχώς, έχει πάρα πολλά μαθήματα. Δεν διαβάζει από μόνος του πολύ, εγώ τρέχω από πίσω με τα βιβλία σαν την τρελή. Προσπαθεί πολύ όμως, είναι πολύ καλός στις ξένες γλώσσες. Ξεκίνησε με Αγγλικά- Γαλλικά».

https://www.instagram.com/p/ClgsxPKswrV

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως εγώ είμαι η τρελή και το παιδί μου είναι φυσιολογικό, μόνο που έχει μια τρελή μάνα. Ό,τι ζητάει είναι αυτά που ζητάει κι ένα παιδί της ηλικίας του».

delikoura5.jpg

Το σπίτι τους στην Γλυφάδα

Η ηθοποιός και η οικογένειά της μένουν τα τελευταία χρόνια σε ένα ζεστό διαμέρισμα στην περιοχή της Γλυφάδας. Μια ματιά στα Instagram posts της ηθοποιού αρκεί για να διαπιστώσεις πως ο γιος της είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, με τα παιχνίδια του να βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα δωμάτια.

Στο σαλόνι κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού και του καφέ, με τον μεγάλο καναπέ να δεσπόζει δίπλα από την είσοδο. Ένα καφέ τραπέζι σαλονιού, μερικά κεριά και φυτά εσωτερικού χώρου ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

Πριν μερικά χρόνια η 43χρονη άνοιξε το σπίτι της στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου», δίνοντάς μας σπάνια πλάνα από τον χώρο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: silviadelikoura