Το νέο ρεκόρ του Ντέμη Νικολαΐδη εκτός γηπέδων και τα εκατοντάδες follow μέσα σε μία μέρα

Το νέο ρεκόρ του Ντέμη Νικολαΐδη εκτός γηπέδων και τα εκατοντάδες follow μέσα σε μία μέρα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε εδώ και λίγες ημέρες influencer με τον τρόπο του μέσω του προφίλ του στο Instagram με τους θαυμαστές του Ντέμη Νικολαΐδη να του ζητούν να επιστρέψει στα γήπεδα με κάθε τρόπο, εννοώντας ως προπονητής. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ντέμης Νικολαΐδης που μέχρι και πρόσφατα δεν αγαπούσε την προβολή μέσω των social media, αποφάσισε να γίνει πιο εξωστρεφής και να ανοίξει για πρώτη φορά επίσημο προφίλ στο Instagram.

Όμως μέσα σε ένα και μόνο 24ωρο έκανε ρεκόρ από followers και κάποιοι από εκείνους που τον ακολούθησαν ή τους ακολουθεί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Από τον σύντροφο της κόρης του Μελίνας, έως την πρώην σύντροφο του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνταντίνα Μπεκιάρη.

Ο Ντεμίνιο και το νέο του ρεκόρ

Όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης εγκατέλειψε την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής (το 2004 ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης) και όταν έληξε η περίοδος που υπήρξε πρόεδρος της ΑΕΚ δύο χρόνια μετά, δεν έμεινε μακριά από το ποδόσφαιρο, αλλά πλέον ως φίλαθλος και ως guest σχολιαστής σε αθλητικές εκπομπές.

https://www.instagram.com/p/Cqdenm-MBZ7

Κάποια περίοδο μάλιστα έκανε και ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα με την ίδρυση εταιρείας μουσικών παραγωγών και την διοργάνωση συναυλιών την οποία μάλιστα είχε ονομάσει ως «Group Eleven» καθώς το Νο 11 ήταν και το νούμερο της φανέλας του.

Τώρα πια και μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι του 2021, επέστρεψε στον αθλητισμό, ξανά ως ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σχολιαστής. Κάποιοι μάλιστα που τον βλέπουν να βγάζει φωτογραφίες και με τους νεότερους παίκτες της ΑΕΚ, του ζητούν έστω και για λίγο να επιστρέψει στην ομάδα του.

Ο Ντεμίνιο έγινε influencer και η κόρη του Μελίνα Νικολαΐδη η πιο πιστή του φαν

Ο Ντεμίνιο μεγάλωσε και όπως λέει ο ίδιος στο εισαγωγικό του βίντεο στο Instagram account του: «Όταν ήμουν παιδί, που δεν ήμουν και το πιο κοινωνικό επικοινωνούσα με τον κόσμο με το ποδόσφαιρο. Σταμάτησα να παίζω, μεγάλωσα, έγινα πιο εξωστρεφής και το Instagram είναι ένας τρόπος για εμένα για να μιλάω μαζί σας».

https://www.instagram.com/p/CqaT-WbupXA

Xθές έκανε νέο ρεκόρ, καθώς από τις 9.532 followers έφτασε μέσα σε λίγες ώρες τους 12 χιλιάδες.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον ακολουθούν και τους ακολουθεί, είναι τα παιδιά του Μελίνα και Γιώργος, αλλά και ο σύντροφος της κόρης του και personal trainer Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

polychroniadis.JPG

Άλλωστε όπως είχε αποκαλύψει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Happy Day οι δυό τους έχουν γνωριστεί μέσω της Μελίνας: «Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα».

Ανάμεσα σε εκείνους που ήδη τον ακολουθούν είναι παλαιοί συμπαίκτες του, παίκτες της Εθνικής Ομάδας με τους οποίους έχει συνυπάρξει στα ίδια γήπεδα, αθλητικοί παράγοντες αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι.

Και προς έκπληξή μας είδαμε και την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη να τον ακολουθεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν φιλική σχέση.

bekiari.jpg