Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα selfie με τον Αλέξανδρό της αποκάλυψε τι την ενώνει με την Δανάη Μπάρκα

Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα selfie με τον Αλέξανδρό της αποκάλυψε τι την ενώνει με την Δανάη Μπάρκα

H 19χρονη είναι full in love με τον 34χρονο βολεϊμπολίστα και η νέα τους φωτογραφία πρόδωσε τη σχέση τους με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη». 

Η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράζει φέτος τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο αφού θέλει να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Πριν λίγες ώρες η 19χρονη έδωσε το παρών στο γήπεδο για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ. Η νεαρή φοιτήτρια φόρεσε την φανέλα του συντρόφου της και παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τις φίλες της, Ευαγγελία Τσιορλίδα και Δέσποινα Καμπούρη.

Λίγο αργότερα η Μελίνα πόζαρε στις κερκίδες και πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας, αφού η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ τον αντίπαλο και να ανέβει στην Α1 κατηγορία.

melina2.jpg

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε κι αυτή στο γήπεδο για να στηρίξει τον βολεϊμπολίστα φίλο της και δημοσίευσε ένα Instagram-story με στιγμιότυπο από τον αγώνα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκαναν την πιο ανατρεπτική αποκριάτικη εμφάνιση

«Αυτό το αγόρι μου το υπέροχο δεν το ανέβασα χθες», έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία της.

barka1.jpg

Η πρώτη κοινή selfie Μελίνας και Αλέξανδρου- Τι τους ενώνει με την Δανάη Μπάρκα

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αρχικά κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους θέλοντας να προστατεύσουν τη σχέση τους, ωστόσο μετά τα δημοσιεύματα και τις κοινές φωτογραφίες που αποδείκνυαν πως είναι ζευγάρι, οι δύο τους είναι αρκετά πιο χαλαροί.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η 19χρονη ποζάρει μέσα από το γυμναστήριο του συντρόφου της στα social media αφού ο 34χρονος γυμναστείς είναι ο coach της και την προπονεί σχεδόν καθημερινά. Πριν λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε μαζί με φίλους του στο εστιατόριο του Αλέξανδρου στην Γλυφάδα και πόζαρε αγκαλιασμένο στον φακό.

melina1.jpg

Όπως μπορείς να δεις κι εσύ μαζί τους ήταν και ο Πάνος Αδαμόπουλος, πρώην σύντροφος της Δανάης Μπάρκα. Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια συγκατοίκησης, η παρουσιάστρια και ο γυμναστής αποφάσισαν το 2021 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Το tricolore look της Μελίνας Νικολαΐδη και το νέο «Vandicted» φόρεμα που ανακυκλώνει

Το απόγευμα της Πέμπτης (30/03) η Μελίνα Νικολαΐδη πόσταρε ένα χιουμοριστικό Instagram-story δείχνοντάς μας πως ο σύντροφός της, ζωγράφισε τα αρχικά του ονόματός του στο μάγουλό της με την ίδια να εξηγεί: «Φοβάται μην με κλέψουν».

Πηγή κεντρικής: