Στο «Μαύρο Ρόδο» η εγκυμοσύνη της Αλεξίας πυροδοτεί σχέδιο δολοφονίας του Βίκου

Κατερίνα Μπούσιου
Στο «Μαύρο Ρόδο» η εγκυμοσύνη της Αλεξίας πυροδοτεί σχέδιο δολοφονίας του Βίκου

Η Κύρα προδίδει την εγγονή της στο «Μαύρο Ρόδο» στον πατέρα της αλλά το κάνει πιστεύοντας στη σωτηρία της. 

Ο Λεωνίδας Κακούρης ετοιμάζεται να γίνει παππούς στο «Μαύρο Ρόδο» ως Θέμης Καστρινός, αλλά αυτό το ενδεχόμενο καθόλου δεν τον ευχαριστεί.

Αντίθετα θα εξαγριωθεί μόλις μάθει για την εγκυμοσύνη της κόρης του Αλεξίας. Τι θα συμβεί όταν η Κύρα του κάνει την μεγάλη αποκάλυψη και πώς θα αντιδράσει ο Βίκος;

Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Βίκο

Όπως όλες οι σειρές μυθοπλασίας, έτσι και το «Μαύρο Ρόδο» στο Mega μετά το Πάσχα θα έχει το κατάλληλο σασπένς για να δικαιολογηθούν οι εξελίξεις πριν τον επίλογο στις αρχές Ιουνίου.

Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιες ιστορίες θα έχουμε δικαίωση και κάποιοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη με τον τρόπο που γνωρίζουν καλύτερα. Δηλαδή με τους νόμους της νύχτας.

https://www.instagram.com/p/CkN5wCxoLKo

Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση του Θέμη Καστρινού - Λεωνίδα Κακούρη, μόλις η Κύρα - Λουκία Παπαδάκη του αποκαλύψει πως η κόρη του Αλεξία είναι σε σχέση με τον ορκισμένο εχθρό του, τον Βίκο.

https://www.instagram.com/p/CYrQkZ5su2q

Θα γίνει μπαμπάς ο Βίκος στο «Μαύρο Ρόδο» πριν μάθει την αλήθεια για την μητέρα του;

Την ξαφνική της εγκυμοσύνη θα την πληροφορηθούν σε δεύτερο χρόνο από την ίδια. Με το δεδομένο πως η Κύρα γνωρίζει πως ο Βίκος έστω και άθελά του είναι υπαίτιος της δολοφονίας της κόρης της Αγγελικής, το θέμα αποκτά άλλη βαρύτητα.

https://www.instagram.com/p/CqhyECuMahQ

Ο Καστρινός θα είναι σε έξαλλη κατάσταση. Πρώτα με την κόρη του που έκανε σχέση με τον εραστή της γυναίκας του και μητέρας της και σε δεύτερο επίπεδο με τον ίδιο τον Βίκο.

https://www.instagram.com/p/CllG8fOoIiF

Ο παλιός συνεργάτης που έγινε εχθρός, μπαίνει στο στόχαστρο. Ο Καστρινός οργανώνει σχέδιο δολοφονίας του, ακόμη και αν η Κύρα είναι αντίθετη σε αυτή τη λύση.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον για τη συνέχεια είναι να δούμε αφενός αν θα τα καταφέρει, αφετέρου αν θα το αντιληφθεί η Αλεξία και πώς θα αντιδράσει. Ό,τι και αν συμβεί θα μας οδηγήσει σε έναν δραματικό επίλογο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε να γεννιέται αυτό το παιδί και σε ένα τραπέζι ο Βίκος και ο Καστρινός να τα λένε ευχάριστα ως γαμπρός και πεθερός. Ουτοπική και σουαρεαλιστική αυτή η εικόνα.

Ο Βίκος ευτυχώς θα αντιληφθεί νωρίς τον κίνδυνο και θα πάρει τα μέτρα του. Άλλωστε ούτως και ο ίδιος επιθυμεί να αποκτήσει παιδί με την Αλεξία.