Η συνάντηση Κουκουράκη - Διδασκάλου στο «Μαύρο Ρόδο» έγινε viral και έφερε συγκίνηση

Κατερίνα Μπούσιου
Η συνάντηση Κουκουράκη - Διδασκάλου στο «Μαύρο Ρόδο» έγινε viral και έφερε συγκίνηση

Εν αναμονή της μεγάλης αποκάλυψης για την σχέση που έχουν οι δύο πρωταγωνιστές. Βίκος και Φιλαρέτη στην πρώτη συνάντηση ως γιος και μητέρα στο «Μαύρο Ρόδο» μόνο που κανείς από τους δύο δεν ξέρει ακόμη τι τους ενώνει.

Από τον πάντα αδύναμο στις αντιδράσεις Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιάννης Κουκουράκης φέτος ως ατίθασος Βίκος στο Μαύρο Ρόδο κάνει τη διαφορά σε ένα ρόλο που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του. Και τη γοητεία του φυσικά.

Οι φανς του βρήκαν τη χθεσινή του συνάντηση με την Κατερίνα Διδασκάλου νοσταλγική αλλά και οιωνό εξελίξεων. Θα μάθουν άραγε μεταξύ τους ότι είναι γιος και μητέρα; Και τι θα αλλάξει μετά από αυτό; Προς το παρόν κάποιος θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τη Φιλαρέτη από την αλήθεια.

Το ψέμα για το παιδί της Φιλαρέτης

Είχαμε ένα χρόνο να δούμε τον Γιάννη Κουκουράκη να παίζει ξανά στο πλευρό της Κατερίνας Διδασκάλου και να μας θυμίσει τις αλησμόνητες σκηνές από τις Άγριες Μέλισσες. Τότε που ο Κωνσταντής δεν περνούσε μέρα που να μην της έκανε επίθεση ειδικά μετά τη δεύτερη χρονιά και τη μεγάλη φωτιά στο Διαφάνι.

Στο «Μαύρο Ρόδο» φαινομενικά είναι δύο άγνωστοι. Εκείνη ως πρώην ηγουμένη που αναζητά ακόμη το βιολογικό της παιδί και εκείνος ως Βίκος της παρανομίας και ορκισμένος εχθρός του Καστρινού - Λεωνίδα Κακούρη .

https://www.instagram.com/p/CksZaxUoPk3

Χθες τους ένωσε στην πρώτη τους συνάντηση, η υπόθεση του μοναστηριού με τα κτήματα. Και αυτή δεν θα είναι η μόνη τους συνάντηση. To Τwitter συγκινήθηκε και αποθεώσε τη στιγμή και περιμένει με αγωνία τη στιγμή που θα μάθουν τι τους ενώνει.

https://www.instagram.com/p/CqGTOthLCzN

Το κοινό ελπίζει σεναριακά να είναι και οι δύο ζωντανοί μέχρι τότε για να το καταλάβουν.

Ο Βίκος που σύντομα έχει να αντιμετωπίσει την ξαφνική εγκυμοσύνη της Αλεξίας, δεν έχει τόσο μεγάλη διάθεση να ψάξει ακόμη για την βιολογική του μητέρα. Αντίθετα η Φιλαρέτη συνεχίζει τον αγώνα της.

Θα γίνει μπαμπάς ο Βίκος στο «Μαύρο Ρόδο» πριν μάθει την αλήθεια για την μητέρα του;

Μόνο που για λίγο θα ξεστρατίσει από το στόχο της. Ο Ζαμάνος θα την επισκεφτεί και θα της πει να μη συνεχίσει να ψάχνει για τον γιο της γιατί το παιδί της, είναι νεκρό. Αβάσιμα τα στοιχεία που της προσκομίζει και η Φιλαρέτη και από ένστικτο καταλαβαίνει το ψέμα.

Και η έρευνα συνεχίζεται. Είναι ένας χαμένος αγώνας ή τελικά θα καταφέρει να βρει μία άκρη στην αλήθεια;