Μάθαμε την αλήθεια για τις πιο hot dating φήμες των Reese Witherspoon και Tom Brady

Μάθαμε την αλήθεια για τις πιο hot dating φήμες των Reese Witherspoon και Tom Brady

Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Reese Witherspoon και Tom Brady: Είναι τελικά το νέο hot ζευγάρι αστέρων; Η απάντηση στις φήμες που κατέκλυσαν το Χόλιγουντ.

Οι φήμες στο Χόλιγουντ διαδίδονται με ταχύτητα φωτός και φουντώνουν σαν να βράζει γάλα και δεν το βλέπει κανείς. Οι φήμες λοιπόν φούντωσαν για το υποτιθέμενο νέο χολιγουντιανό ζευγάρι Reese Witherspoon και Tom Brady, και τώρα το τοπίο ξεκαθαρίζεται.

Η πιο επική φήμη: Reese Witherspoon και Tom Brady είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Reese Witherspoon και Tom Brady: Είναι τελικά το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

https://www.instagram.com/p/CqG7CZwu2E8

Η διάσημη ηθοποιός Reese Witherspoon είναι στο επίκεντρο των juicy news εδώ και αρκετό καιρό. Μία με την ανακοίνωση του χωρισμού της λίγο πριν την επέτειό της*, μία με τις φήμες ότι βγαίνει με τον Tom Brady, τον θρυλικό αμυντικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, τόσο νωρίς μετά τον χωρισμό της. Κια τώρα ξανά, που έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει ερωτική σχέση με τον αθλητή.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν όταν πριν λίγο καιρό, ο δημοφιλής κουτσομπολίστικος λογαριασμός στο Instagram με το όνομα Deuxmoi έλαβε ένα ανώνυμο tip που υποστήριζε ότι μία A-list ηθοποιός, η οποία μόλις είχε ανακοινώσει το διαζύγιό της, βγαίνει τώρα με έναν A-list αθλητή του NFL, ο οποίος είναι επίσης πρόσφατα χωρισμένος. Αυτές οι περιγραφές ταίριαζαν γάντι στους Reese Witherspoon και Tom Brady, που σημαίνει ότι οι φήμες για τη ρομαντική εμπλοκή τους βρήκαν θέση σε ένα Χόλιγουντ που πάντα θα ζητάει το επόμενο hot ζευγάρι.

Οι διασημότητες δεν τείνουν να απαντούν σε τέτοιες φήμες και έτσι, Witherspoon και Brady δεν είχαν σχολιάσει επί του θέματος, κάτι που φυσικά συνήθως ενισχύει τη δύναμη των υποθέσεων. Συνήθως τέτοια σενάρια είτε τα διαψεύδει ο χρόνος είτε απλά επιβεβαιώνονται με τον καιρό. Τώρα όμως η 47χρονη ηθοποιός δεν είχε άλλο περιθώριο. Έπρεπε να τοποθετηθεί γιατί τα διακυβεύματα με τον χωρισμό της είναι πολύ μεγάλα αυτήν τη στιγμή.

Τι είπαν οι επίσημοι αντιπρόσωποι για τις φήμες Reese Witherspoon και Tom Brady

Σύμφωνα με το People λοιπόν, που το προσέγγισαν επίσημοι αντιπρόσωποι και των δύο αστέρων, οι νέες φήμες αυτές είναι εν τέλει εντελώς αβάσιμες. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι αυτοί επιβεβαίωσαν επίσης ότι ο θρύλος του NFL και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν έχουν καν συναντηθεί. Δεν είναι ακόμη σαφές αν οι αναφορές του Deuxmoi που τους ήθελαν να έχουν εμφανιστεί μαζί είναι εντελεώς ψευδείς ή αν είδαν τον Brady με μια διαφορετική ξανθιά και απλά την μπέρδεψαν με την ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/Ck3SM4qOMg6

Η Reese Witherspoon βρίσκεται αυτήν τη στιγμή αντιμέτωπη με μια δύσκολη διαδικασία διαζυγίου υψηλών διακυβευμάτων γιατί παίζονται υψηλά χρηματικά ποσά στη μέση. Πιο συγκεκριμένα, η Witherspoon και ο σύζυγός της Jim Toth τερματίζουν τον 12χρονο γάμο τους με διαζύγιο που αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, εργάζονται εδώ και μήνες για τον διακανονισμό και έχουν ήδη επεξεργαστεί τα "λεπτομέρειες" του διαζυγίου τους.

Δύο μέρες πριν γιορτάσουν τη 12η επέτειό τους, Reese Witherspoon & Jim Toth ανακοίνωσαν τον χωρισμό

Παρά τον χωρισμό τους, και οι δύο έχουν δεσμευτεί να δώσουν προτεραιότητα στον γιο τους και να διατηρήσουν έναν ισχυρό οικογενειακό δεσμό κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Οι φήμες για τα ραντεβού με τον Tom Brady έχουν επιτείνει την πολυπλοκότητα της κατάστασης, γεγονός που ώθησε τους εκπροσώπους της Witherspoon να μιλήσουν στο People.

Βέβαια, από αυτήν την πλευρά του Χόλιγουντ, δεν ξεμπερδεύεις τόσο εύκολα. Μέχρι να εμφανιστούν αυτοί οι δύο με κάποιο διαφορετικό ταίρι ή date, οι φήμες θα πλανώνται στον αέρα και ας διαψεύστηκαν. Μέχρι φυσικά να εμφανιστεί κάτι άλλο.