H Eva Mendes ποστάρει επιτέλους κοινές πόζες με τον Ryan Gosling στο Instagram και καμαρώνει

Πατούλια Κατερίνα
H Eva Mendes ποστάρει επιτέλους κοινές πόζες με τον Ryan Gosling στο Instagram και καμαρώνει

«Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που βγήκε αυτή η ταινία και νιώθω πως πέρασαν αιώνες», είπε χαρακτηριστικά η Eva Mendes. 

Εκείνος 42, εκείνη 49! Γνωρίστηκαν το 2011 και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond The Pines» κι από τότε είναι αχώριστοι.

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes μετρούν πάνω από μια δεκαετία ως ζευγάρι και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 8χρονη Esmeralda και την 6χρονη Amanda αλλά οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είναι σπάνιες.

To post αγάπης της Eva

Κι ενώ στο κόκκινο χαλί δεν τους έχουμε δει μαζί, η Eva από τον λογαριασμό της στο Instagram μας έδειξε μερικές από τις φωτογραφίες του 2011 που δεν έχουμε ξαναδεί και η χημεία ανάμεσα σε εκείνη και τον Ryan δεν κρυβόταν.

Η Eva Mendes δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ τον γάμο με τον Ryan, όμως μέσα στο 2022 έδειξε στους fans της στο Instagram ένα τατουάζ στο εσωτερικό του καρπού της που έγραφε "de gosling" κάτι που κάνουν οι Λατίνες όταν θέλουν να πουν πως «ανήκουν» στον σύζυγό τους.

https://www.instagram.com/p/Cqn8qJCLKHH

Η επιβεβαίωση του γάμου ανάμεσα σε Gosling - Mendes φαίνεται πως ήρθε και σε συνέντευξη της Eva ενώ μιλούσε για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ronald McDonald House στην εκπομπή Today Australia.

«Μου αρέσει πολύ η Αυστραλία. Όλοι είναι καταπληκτικοί, όλοι μας καλωσορίζουν, είναι τόσο όμορφα. Ο σύζυγός μου, Ryan, είναι εδώ και τα παιδιά μας είναι εδώ, περνάμε τις καλύτερες στιγμές», είχε πει η 49χρονη χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Ck-xM-DvqKO

Η Mendes καμαρώνει για τον Ryan:

Μέσα στο 2022 και με αφορμή τη συμμετοχή του Gosling στην ταινία Barbie η αγαπημένη του είχε ποστάρει μια φωτογραφία και είχε γράψει χαρακτηριστικά.

«So. F. Funny. So. F. Good. So F excited for you to see this…#Thatsmyken», δηλαδή, τόσο Γ. αστείο, τόσο Γ. καλό. Τόσο Γ. ενθουσιασμένη που βλέπω αυτό. Αυτός είναι ο δικός μου Κεν.

https://www.instagram.com/p/Ce16Os3PCtv

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling κάνουν ένα ιδιαίτερο homeschooling στα παιδιά τους

Η 49χρονη ηθοποιός μίλησε στη Daily Telegraph και αποκάλυψε πως η 6χρονη Amanda Lee και η 8χρονη Esmeralda Amada δεν πηγαίνουν στο σχολείο αλλά κάνουν homeschooling- με ειδικό δάσκαλο που ταξιδεύει μαζί τους όπου κι αν πάνε.

«Δεν κάνω εγώ το homeschooling, γιατί το προσπάθησα και δεν είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία».

Η αιτία του homeschooling είναι για να μη χωρίζεται η οικογένεια κάθε φορά που ο Gosling ή η Mendes πρέπει να ταξιδεύουν για τα διάφορα πρότζεκτ που αναλαμβάνουν.

«Πρέπει να προσπαθείς να κρατάς την οικογένεια κοντά. Ειδικά όταν παιδιά είναι μικρά.

Είμαστε αρκετά τυχεροί να έχουμε κάποιον να ταξιδεύει μαζί μας που μπορεί να συνεχίσει την εκπαίδευσή τους σε αυτό το σημείο και αυτό που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να ενσωματώσουμε την πόλη που είμαστε όσο γίνεται περισσότερο», είπε η Mendes χαρακτηριστικά.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling πήραν μία ασυνήθιστη απόφαση για τα παιδιά τους

Η σπάνια αφιέρωση του Ryan στην αγαπημένη του:

Μετά την επιτυχία του ρόλου του στο βραβευμένο μουσικό δράμα «La La Land» το 2016, ο ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη του μόλις ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του στις Χρυσές Σφαίρες.

Παίρνοντας το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του ως Sebastian Wilder στο «La La Land», ο Ryan Gosling εξήγησε ότι δε θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει χωρίς την υποστήριξη της Eva Mendes.

«Ενώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο και ζούσα μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στον κινηματογράφο, η σύντροφός μου μεγάλωνε την κόρη μας, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδερφό της που έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Αν δεν τα είχε αναλάβει όλα αυτά για να έχω αυτή την εμπειρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ πάνω. Γλυκιά μου, σε ευχαριστώ» είπε ο Ryan αφιερώνοντας εκείνο το βραβείο στον μεγαλύτερο αδερφό της Eva Mendes, Carlos Mendes, ο οποίος πέθανε στις 17 Απριλίου 2016.

Μιλώντας στο περιοφικό GQ, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τον κόσμο οικογενειακές στιγμές από τις περίοδο της καραντίνας.

«Τα παιδιά μας είναι μικρά, οπότε ήταν μια δύσκολη στιγμή για αυτά να χωριστούν από τα άλλα παιδιά και να μην μπορούν να δουν τους φίλους του. Έτσι, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τους διασκεδάσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ryan Gosling.