MasterChef: Το τρέιλερ φανέρωσε την ασυλία του Πορφύρη κόντρα στον Αλέξανδρο πριν τις μονομαχίες

MasterChef: Το τρέιλερ φανέρωσε την ασυλία του Πορφύρη κόντρα στον Αλέξανδρο πριν τις μονομαχίες

Μια δοκιμασία που δεν έχει ξαναγίνει στο MasterChef έρχεται το βράδυ της Πέμπτης με 7 μαγειρικές μονομαχίες που θα φέρουν 7 διαφορετικούς νικητές και 7 ηττημένους.

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται το επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef του Star Channel, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς προαναγγέλλει «εκπλήξεις που ξαφνιάζουν» με επτά μαγειρικές μονομαχίες.

Πορφύρης for the win

Όπως θυμάσαι από την προηγούμενη δοκιμασία, ο Θεόδωρος Γαλάνης εξάντλησε τα μαγειρικά του πλεονεκτήματα, αφού ήταν ο αρχηγός της ομάδας που νίκησε στην ομαδική δοκιμασία και προσπάθησε να στήσει μια παγίδα στον Αλέξανδρο και τον Γιώργο Πορφύρη επιλέγοντας τους για να μαγειρέψουν μαζί. Οι δύο μάγειρες έπρεπε να αφήσουν για λίγο πίσω τις διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, κάτι που κατάφεραν κερδίζοντας τη δοκιμασία αλλά και τα 1000 ευρώ μεταξύ τους.

Μετά τη νίκη αυτή, φαίνεται πως ένας από τους δύο μάγειρες πήρε την ασυλία για τη δοκιμασία που θα μας δώσει 7 νικητές και 7 ηττημένους στο Masterchef, δοκιμασία που όπως εξήγησαν οι κριτές δεν έχει ξαναγίνει.

Η Σέβα αποχώρησε από το MasterChef αλλά το κοινό αποθέωσε τον Γιώργο Πορφύρη

Το κοινό στο Twitter και στο Youtube, εντόπισε πως ο Πορφύρης δεν εμφανίζεται να μαγειρεύει σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο που τον βλέπουμε να μαγειρεύει κανονικά και υπό πίεση.

Ο Παρφύρης πάντως ακούγεται να λέει πως μάχη θα είναι άγρια και η ατάκα του «θέλετε Κολοσσαίο, θα έχετε Κολοσσαίο», ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/CqoVb1cIadf

Οι κριτές ζητάνε φλαμπέ, κάποιος κάνει κάτι άλλο που απλά μοιάζει με φλαμπέ και ο Πάνος Ιωαννίδης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη στο πιάτο του.

Το Twitter πάντως λατρεύει τον Γιώργο Πορφύρη και τον βλέπει νικητή. Οι ατάκες του Πορφύρη κάνουν του Twitter κάθε φορά να λέει ένα μεγάλο «μπράβο» κι όχι άδικα.

Το σχέδιο Πορφύρη δίχασε το κοινό του MasterChef και ο Τζιοβάνι δίδαξε τι σημαίνει αληθινός σεφ

Η ατάκα του Πορφύρη για τους άντρες του MasterChef

Μετά την αποχώρηση της Σέβας από το MasterChef, ο Πορφύρης είχε ξεσπάσει για τους άντρες συμπαίκτες του στο παιχνίδι.

«Η Σέβα είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας που έχει όνειρα και στόχους και θέλει να πετύχει. Η Σέβα αναδείχτηκε μέσα στο MasterChef.

Οι άντρες στον μικρόκοσμο εδώ μέσα κρίνονται, γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να πετύχουν και κανείς δεν θα τους εγκλωβίσει.

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι άντρες που θα τις εγκλωβίσουν, μιλάμε για τύπους όπως ο Δημήτρης, ο Παύλος, ο Αλέξανδρος που δεν θέλουν να καταλάβουν πως οι γυναίκες που μεγαλώνουν σε μια μοντέρνα Ελλάδα, είναι οι μάνες των παιδιών μας, είναι εκείνες που θα εκσυχρονίσουν την κοινωνία, δεν καταλαβαίνουν ότι οι γυναίκες δε θα κάτσουν στο σπίτι. Εμείς θα πρέπει να στηρίζουμε τις γυναίκες θα τους δίνουμε τη δύναμη για να ανθίσουν κι όχι να τις ξεριζώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πορφύρης.