Η Σέβα αποχώρησε από το MasterChef αλλά το κοινό αποθέωσε τον Γιώργο Πορφύρη

Πατούλια Κατερίνα
Η Σέβα αποχώρησε από το MasterChef αλλά το κοινό αποθέωσε τον Γιώργο Πορφύρη

Αποθέωση του Twitter στα λόγια του Γιώργου Πορφύρη μετά την αποχώρηση της Σέβας από το MasterChef.

Η Μπλε και η κόκκινη ήταν τελικά οι ομάδες του MasterChef που γνώρισαν την ήττα στην ομαδική δοκιμασία. Πέντε ήταν τελικά οι παίκτες που έπρεπε να αντιγράψουν το πιάτο του Νίκου Θωμά με πάπια.

Νικητές στην ομαδική των τριών ομάδων ήταν οι Πράσινοι και ανέβηκαν ασφαλείς στον εξώστη.

Αφού η Σέβα υπέδειξε την ίδια ως πρώτη υποψήφια και ο Παύλος τη Γιώτα, οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας, από την οποία προέκυψαν ο Παύλος, η Μαρία και ο Νίκος Κ. ως συνυπεύθυνοι για την ήττα των ομάδων τους.

Σέβα, Νίκος, Γιώτα, Μαρία, Παύλος στον τάκο

Ο Παύλος πριν την διαδικασία ψηφοφορίας είχε μια έντονη διαμάχη με τον 35χρονο Γιώργο Πορφύρη, ο οποίος του τόνισε πως φοβάται να βγει μπροστά στη διαδικασία αποχώρησης.

«Μπορεί να είσαι φαινομενικά η πιο αδύναμη μαγείρισσα για κάποιους εδώ μέσα αλλά για εμένα είσαι ο πιο άνθρωπος», είπε στη διαδικασία ψηφοφορίας χαρακτηριστικά ο Πορφύρης.

Tελικά, η αλλαγή ψήφου της Μαρίας Λαζαρίδου την τελευταία στιγμή έστειλε και τον Παύλο στη διαδικασία αποχώρησης.

Οι κριτές και ο guest κριτής, έδειξαν την πόρτα εξόδου στη Σέβα η οποία αντιμετώπισε το αποτέλεσμα με δάκρυα στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/Cp5_naOr_3s

«Μπήκα κλαίω, φεύγω και πάλι κλαίω. Θέλω να πω στον κόσμο εκεί έξω, ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που θες», είπε με χιούμορ η Σέβα.

https://www.instagram.com/p/CoKMPuoqJei

Αποθέωση στο Twitter για τον Πορφύρη:

Μπορεί η Σέβα να αποχώρησε, ήταν όμως τα λόγια του Πορφύρη εκείνα που έγιναν viral στο Twitter.

«Η Σέβα είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας που έχει όνειρα και στόχους και θέλει να πετύχει. Η Σέβα αναδείχτηκε μέσα στο MasterChef.

Οι άντρες στον μικρόκοσμο εδώ μέσα κρίνονται, γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να πετύχουν και κανείς δεν θα τους εγκλωβίσει.

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι άντρες που θα τις εγκλωβίσουν, μιλάμε για τύπους όπως ο Δημήτρης, ο Παύλος, ο Αλέξανδρος που δεν θέλουν να καταλάβουν πως οι γυναίκες που μεγαλώνουν σε μια μοντέρνα Ελλάδα, είναι οι μάνες των παιδιών μας, είναι εκείνες που θα εκσυχρονίσουν την κοινωνία, δεν καταλαβαίνουν ότι οι γυναίκες δε θα κάτσουν στο σπίτι. Εμείς θα πρέπει να στηρίζουμε τις γυναίκες θα τους δίνουμε τη δύναμη για να ανθίσουν κι όχι να τις ξεριζώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πορφύρης.

Mπαίνει ο Μπέλλος!

Το Twitter αποθέωσε τον Γιώργο και περιμένει πώς και πώς την είσοδο του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef.

Προς το παρόν, η Κυριακή θα κυλήσει με διπλό επεισόδιο MasterClass!