Το σχέδιο Πορφύρη δίχασε το κοινό του MasterChef και ο Τζιοβάνι δίδαξε τι σημαίνει αληθινός σεφ

Κατερίνα Μπούσιου
Το σχέδιο Πορφύρη δίχασε το κοινό του MasterChef και ο Τζιοβάνι δίδαξε τι σημαίνει αληθινός σεφ

Ο Σταύρος αποχώρησε, η Στέλλα τη γλίτωσε και μία κίνηση που θύμισε Survivor All Star με το σχέδιο Πορφύρη που θα το ζήλευε ακόμη και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι παλιοί παίκτες του MasterChef φαίνεται πως έκαναν μία πρώτη μικρή συμμαχία και θα δείξει στο μέλλον αν αυτό θα βγει εις βάρος των νεότερων.

Ο Γιώργος Πορφύρης έκανε μία σωτήρια κίνηση προς τον Ηλία Καζιόλι που δίχασε συμπαίκτες και το κοινό, το οποίο και στη συνέχεια πανηγύρισε την αποχώρηση του Σταύρου του πιο ακατανόητου παίκτη του διαγωνισμού και του πλέον κατάλληλου για να γίνει meme και viral.

https://www.instagram.com/p/CpBNPW-Ip5s

Στέλλα η κουραστική, Τζιοβάνι ο Καράβας του MasterChef

Προσπαθώντας να βρούμε τις εξαιρέσεις που δεν επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αυτό επιχειρήσαμε να κάνουμε χθες βλέποντας το επεισόδιο του MasterChef. Να ξεχωρίσουμε αυτούς που αξίζουμε να βλέπουμε ως τηλεοπτικούς χαρακτήρες, γιατί ως σεφ είναι πρακτικά αδύνατο να τους κρίνουμε.

https://www.instagram.com/p/Cpf_r3aswEh

Αν βάλουμε στην άκρη τους εκνευριστικά αδιάφορους παίκτες που θυμίζουν στην ίντριγκα την Ελευθερία Ελευθερίου (η Πωλίνα θα ήταν ιδανική παίκτρια Survivor), ξεχωρίσαμε ευτυχώς και κάποιους που έχουν μία ποιότητα. Νίκος φυσικά και Δημήτρης που ήταν προτεινόμενος όταν έχασε η μπλε ομάδα στην οποία συμμετείχε.

Ας κάνουμε μία μικρή επανάληψη. Οι κόκκινοι νίκησαν πανηγυρικά την ομαδική δοκιμασία και ο αρχηγός Γιώργος Πορφύρης είχε το δικαίωμα να προσφέρει ασυλία σε έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Διάλεξε τον Ηλία και τότε ξέσπασε πανικός. Κάποιοι μίλησαν για τη συμμαχία των παλιών παικτών που θέλουν να εξολοθρεύσουν τους νεότερους και ακόμη και το κοινό διχάστηκε.

Έκανε ή δεν έκανε καλά ο Γιώργος με την απόφασή του;

Ο Γιώργος πιστεύει ότι κάποια στιγμή ο Καζιόλι θα του ξεπληρώσει τη χάρη; Σίγουρα όχι. Πιστεύουμε ότι ήταν μία έξυπνη κίνηση. Ο Ηλίας θα ήταν υποψήφιος και θα εξόντωνε τους άλλους παίκτες στην δοκιμασία αποχώρησης. Τώρα έσωσε κάποιον άλλον ο Πορφύρης και έχει τον Ηλία τηλεοπτικά υποχρεωμένο απέναντί του.

Το «κάνε τον ύπουλο αντίπαλο φίλο σου» το ξέρει καλά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Κάνει comeback: Μία ακόμη ευκαιρία για τον Στέφανο Χίλα ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο MasterChef

Όαση μέσα στην ανταλλαγή πικρόχολων σχολίων (μα κυρίως μορφασμών ειρωνικών) ήταν η εμφάνιση του γνωστού μας Τζιοβάνι Σκαράτζι από το MasterChef 5, ο οποίος επέστρεψε για να είναι ο guest σεφ, το πιάτο του οποίου θα αντέγραφαν στη δοκιμασία αποχώρησης ο Σταύρος, ο Δημήτρης και η Στέλλα. Gentleman ή ο Γιώργος Καράβας του διαγωνισμού όπως σοφά είπε ο Πορφύρης.

https://www.instagram.com/p/CpgHwBuKgZB

Αναμενόμενο ότι θα έφευγε ο Σταύρος ο οποίος ήταν το αγαπημένο meme του Twitter. Δεν θα αποτελούσε εξαίρεση η αποχώρησή του.

stavrosmaster.JPG