Η Ελένη Φουρέιρα είναι το mood μας στο γυμναστήριο μετά τη γέννηση του γιου της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι το mood μας στο γυμναστήριο μετά τη γέννηση του γιου της

Βάρη, προπόνηση και σκληρή προσπάθεια κάνει η Ελένη Φουρέιρα για να επανέλθει στη φόρμα που είχε πριν τον τοκετό.

Στις 7 Φεβρουαρίου η Ελένη Φουρέιρα έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, καρπό της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Από τον προηγούμενο μήνα κιόλας η Ελένη επέστρεψε στο γυμναστήριο και ο αγαπημένος της φίλος Πέτρος Τσαπαρδώνης καταγράφει τις προσπάθειές της.

Αυτή τη φορά η νέα μαμά δεν έκρυψε το πόσο κουράζεται κάνοντας ασκήσεις με βάρη για να δυναμώσει τον κορμό της.

Στα stories αυτά από το γυμναστήριο, έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε και τα μαλλιά της Ελένης στο φυσικό τους χρώμα.

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε να γυμνάζεται μετά τον τοκετό και οι κοιλιακοί της είναι όπως φαντάζεσαι

Η Φουρέιρα κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά το μωρό της και ο γιατρός της είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, δυσκολίες για τις οποίες είχε μιλήσει και η ίδια η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay

Τι είχε εξομολογηθεί ο γιατρός της Ελένης:

Στις 6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο.

Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Το μωρό μοιάζει και στους δύο, αλλά ισχύει ότι το μουτράκι είναι του Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ.

Δεν ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική.

Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της», ενώ μιλώντας για την εγκυμοσύνη η Ελένη είπε:

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Φουρέιρα

Στις 13 Νοεμβρίου 2022, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως είναι έγκυος ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά στο κρεβάτι παρέα με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

«Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο.

Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες.

Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα, στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μη ξέρουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα και κατέληξε:

https://www.instagram.com/p/Cn_u0Z7LRwm

«Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου».

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα.

Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευ, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είπε με θάρρος η Ελένη.

Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με το μωρό της και τα σχόλια

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 07/02/23», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα και δημοσίευσε δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Tα 5 ΤikTok home videos της Ελένης Φουρέιρα που μαρτυρούν πώς θα επανέλθει στα κιλά μετά τη γέννα