Tα 5 ΤikTok home videos της Ελένης Φουρέιρα που μαρτυρούν πώς θα επανέλθει στα κιλά μετά τη γέννα

Tα 5 ΤikTok home videos της Ελένης Φουρέιρα που μαρτυρούν πώς θα επανέλθει στα κιλά μετά τη γέννα

Η καλύτερη και πιο αποτελεσματική γυμναστική μπορεί να γίνει ανέξοδα στο σπίτι μας  #go_for_it.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η 35χρονη pop star έφερε χθες (07.02) στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι σε γνωστή κλινική της πρωτεύουσας.

Το πρωί της Τετάρτης (08.02) ο γυναικολόγος-μαιευτήρας Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης-Μητσάκος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού: «6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Πιστεύω μεθαύριο θα πάρουν εξιτήριο. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της», αποκάλυψε ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας.

Τα TikTok της Ελένης Φουρέιρα είναι #bodygoals

Η 35χρονη τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή της σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση και τον χορό.

Μετά την γέννα είναι σίγουρο πως η Ελένη Φουρέιρα θα επανέλθει άμεσα στις #bodygoals αναλογίες της αφού γυμνάζεται στο σπίτι σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok η Ελληνίδα σταρ μας έχει δείξει μερικές από τις ασκήσεις της αλλά και γωνιές από το εντυπωσιακό σπίτι της στα νότια προάστια.

Ο λογαριασμός της pop star στο TikTok είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς με τα videos της να γίνονται συχνά viral.

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας περί μητρότητας

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Η Ελένη Φουρέιρα στο πρώτο εξώφυλλο της εγκυμοσύνης της φωτογραφίζεται σαν άλλη Rihanna

Πηγή κεντρικής: foureira