«57 είσαι και φαίνεσαι» είπαν οι Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου για τον πατέρα τους και τα γενέθλιά του

«57 είσαι και φαίνεσαι» είπαν οι Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου για τον πατέρα τους και τα γενέθλιά του
Instagram

Ο τραγουδιστής έγινε 57 ετών και ο χρόνος είναι σαν να πέρασε «Μπαμ και Κάτω». Τα γενέθλια με τις κόρες του, η σύντροφός του και η τούρτα. 

Γεννημένος στις 3 Απριλίου του 1966, ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γ. Θεοδοσιάδη απ΄όπου και αποφοίτησε το 1987. Στο θέατρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1988 στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος». Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1990 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ποζάρει με την Ελληνίδα Angelina Jolie & τα σχόλια είναι αποθεωτικά & για τις 3

Τον χειμώνα του 1992 έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού δίπλα στον Γιώργο Μαρίνο στη ΜΕΔΟΥΣΑ. Το 1993 εμφανίστηκε στο ΖΟΟΜ στο πλευρό της Άννας Βίσση και το καλοκαίρι του 1993 συμμετείχε μαζί της στις συναυλίες της ανά την Ελλάδα και στην Κύπρο. Στη δισκογραφία μπήκε αρχικά συμμετέχοντας στο δίσκο του Θάνου Καλλίρη με το τραγούδι «Ο νέος είναι ωραίος» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Επίσης συμμετείχε με ένα τραγούδι στο δίσκο του Αλέξη Παπαδημητρίου «Ο κύκλος του έρωτα».

Όπως είναι γνωστό, ο γνωστός τραγουδιστής υπήρξε παντρεμένος από το 1994 μέχρι το 2012 με το μοντέλο Εύη Αδάμ με την οποία απέκτησαν τις δύο κόρες τους.

Τα γενέθλια του Λάμπη Λιβιεράτου

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ο γνωστός τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του και έγινε 57 ετών. Η αλήθεια είναι πως πολλοί σκέφτηκαν πως ο χρόνος είναι σαν να πέρασε «Μπαμ και Κάτω».

Πριν από λίγες ώρες, ο Λάμπης Λιβιεράτος, μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram πλάνα από το πάρτι που του ετοίμασαν οι δικοί του άνθρωποι μεταξύ των οποίων, οι κόρες του Νεφέλη και Δανάη.

Όπως θα δεις παρακάτω, η τούρτα του του 57χρονου ήταν άκρως χιουμοριστική με το «57 είσαι και φαίνεσαι» να είναι όντως πολύ έξυπνη ατάκα.

Untitled.png

Ο Λάμπης Λιβιεράτος για τις δυσκολίες στη ζωή του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε πριν από έναν χρόνο ο Λάμπης Λιβιεράτος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας και την μάχη με την κατάθλιψη που αντιμετώπισε, μέσα σε όλες τις άλλες οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών.

Η Δανάη Λιβιεράτου δέχθηκε το πιο ωραίο δώρο από τον σύντροφό της και «χωράει» σε τρεις λέξεις

«Με καταδιώκει το γεγονός ότι μπήκα στο ψυχιατρείο, αλλά επειδή έχω και παιδιά και θέλω να κατανοήσουν πλήρως τι έχω ζήσει στη ζωή μου... και όταν γκουγκλάρει κανείς το όνομά μου βγάζει “Λιβιεράτος ψυχιατρείο”, δεν θέλω να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός. Δυστυχώς υπάρχει αυτή η σύνδεση, του ψυχιαστρείου με τους τρελούς» είπε και συνέχισε: «Υπάρχει αυτό το τεράστιο λάθος της κοινωνίας ότι υπάρχει η σύνδεση του ψυχιατρείο με τους τρελούς γιατί αποτρέπει ανθρώπους με προβλήματα να ζητούν βοήθεια. Με τη σωστή βοήθεια ξεπερνάς το πρόβλημα και βγαίνεις πιο δυνατός», είπε στην αρχή αναφορικά με την περιπέτεια με την υγεία του τονίζοντας πως εκεί συνάντησε τους πιο λογικούς ανθρώπους.

Αναφορικά με το πώς δημοσιεύτηκε η περιπέτειά του είπε:

«Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν, αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να μιλήσω για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πάνω από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί, γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν. Και αν θέλει κάποιος να σταθεί εκεί, πρόβλημά του!».

Σχετικά με την κατάθλιψη πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα και ήταν ταμπού. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ. Ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πίεζε και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω γιατί δεν είχα κάνει τη διεργασία που έπρεπε για να αντιληφθώ τι γίνεται στη ζωή μου. Τα παιδιά μου ήταν μικρά τότε. Καταστάσεις συγκεκριμένες, άνθρωποι που μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο και δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Συνέβησαν πολλά μαζεμένα, έχασα τον αδερφό μου, είχα ένα θέμα με τη δουλειά μου και είπα δεν το αντέχω αυτό το φορτίο. Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα τα φάρμακα που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω, έκανα συζητήσεις που έπρεπε. Ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κυρίως για αυτά τα παιδιά. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Μη φοβάσαι τα λάθη σου. Μόνο εμείς μπορούμε να πολεμήσουμε τους δαίμονές μας και τα πάθη μας. Αυτά που θα μας πουν οι ειδικοί είναι τα όπλα, αλλά εμείς δίνουμε τη μάχη».

Η Δανάη Λιβιεράτου και η εγγονή του Alain Delon με το ίδιο φόρεμα - Μία ήταν η νικήτρια της βραδιάς

https://www.instagram.com/p/CTkHTXsDN88

Η σχέση του τραγουδιστή

Ο Λάμπης Λιβιεράτος από το 2020 έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής τραγουδίστριας, Αλεξάνδρας.

Οι δυο τους στην αρχή συνεργαζόντουσαν επαγγελματικά αλλά στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε μια όμορφη σχέση μεταξύ τους. Την είδηση ότι είναι μαζί είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Πλέον, το ζευγάρι ανεβάζει αρκετά συχνά κοινά πλάνα στους λογαριασμούς τους στα social.

https://www.instagram.com/p/CTozJZBjH4l

Ο Λάμπης Λιβιεράτος για τη σχέση του με τις κόρες του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2023 ο Λάμπης Λιβιεράτος και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις κόρες του Νεφέλη και Δανάη.

«Και οι δυο μου οι κόρες αυτήν την στιγμή έχουν πολύ ωραίες σχέσεις από ότι μου έχουν πει. Η μικρή, η Δανάη έχει μια πολύ όμορφη σχέση με ένα παιδί που σπουδάζουν μαζί μουσική. Έχει πλάκα αυτό γιατί δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω και τις προάλλες που είχαν έρθει Ελλάδα έκανα έγω κάποιες εμφανίσεις σε ένα μαγαζί, αλλά δεν το ήξεραν ώστε να έρθουν να με δουν εκεί. Αυτός τρελαίνεται και του αρέσει πάρα πολύ. Είναι και εκείνος μουσικός, είναι γιος του κιθαρίστα του Sting».