Η Δανάη Λιβιεράτου και η εγγονή του Alain Delon με το ίδιο φόρεμα - Μία ήταν η νικήτρια της βραδιάς

Η Δανάη Λιβιεράτου και η εγγονή του Alain Delon με το ίδιο φόρεμα - Μία ήταν η νικήτρια της βραδιάς

Και τα δύο κορίτσια φόρεσαν το ίδιο κατακόκκινο φόρεμα α[ό τη Celia Kritharioti. Μία, όμως, ήταν αυτή που το απογείωσε. Ένα fashion debate μόλις ξεκίνησε!

Γενικά δεν μας αρέσουν τα debates, οι «μάχες» και οι ανταγωνισμοί, ειδικά όταν μιλάμε για μόδα, και αυτό γιατί η μόδα προφανώς και είναι ένας τομέας που υπάρχει ελευθερία και ο καθένας εκφράζει την προσωπικότητα του. Αλλά όταν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, σαν αυτό που θα αναφέρω παρακάτω, τότε θα πούμε τη γνώμη μας και θα κάνουμε ένα mini crash test. Μιλάμε για το ίδιο φόρεμα, στο ίδιο ακριβώς χρώμα, από την ίδια σχεδιάστρια και με τα ίδια ακριβώς details. Ποιες ήταν οι κυρίες που το επέλεξαν; Η Δανάη Λιβιεράτου και η Alyson Leborges, η εγγονή του Alain Delon.

Το cargo style επέστρεψε -Πώς να υιοθετήσεις και εσύ την κορυφαία τάση των 00s

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Το fashion debate της εβδομάδας έχει αναδείξει τη δική του fashion queen!

Από τη μία έχουμε τη δική μας αγαπημένη, τη Δανάη Λιβιεράτου. Ένα κορίτσι που μας έχει εντυπωσιάσει, όχι μόνο με την ομορφιά και το στυλ της, αλλά και με το ταλέντο της, αφού η Δανάη έχει μια εξαιρετική φωνή, όπως και ο μπαμπάς της Λάμπης Λιβιεράτος. Από τη μαμά της Εύη Αδάμ έχει πάρει σίγουρα την εντυπωσιακή της εμφάνιση και έχει μάθει πολλά γύρω από τη μόδα, αφού αν και είναι μόλις 20 ετών επιλέγει να φοράει ήδη ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, όπως το κατακόκκινο φόρεμα από την Celia Kritharioti, που έβαλε στην επίδειξη της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Haute Couture Fashion Week. Η Δανάη παρακολούθησε το show μαζί με το αγόρι της Pablo Miller και οι δυο τους σίγουρα τράβηξαν τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CoP4yTXKlmh

Το ίδιο, όμως, ακριβώς φόρεμα φόρεσε και η εγγονή του Alain Delon, η Alyson Deborges, η οποία ασχολείται με το χώρο του modelling επαγγελματικά είναι μί από τις πιο όμορφες παρουσίες αυτή τη στιγμή στη Γαλλία. Σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε με το ίδιο ακριβώς gown, κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα και wet hair look, που ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CYG_yMXAScU

Δεν είναι ότι είμαστε προκατειλημμένοι αλλά σίγουρα το look της Δανάης είναι αυτό που κερδίζει στη συγκεκριμένη περίτωση. Το hair looks της και το κόκκινο κραγιόν, που διάλεξε, αλλά και τα λαμπερά κοσμήματα, όπως το βραχιόλι που διακρίνουμε στη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account, ανέβασαν καόμη περισσότερο το όλο look και απογείωσαν ένα ήδη εντυπωσιακό gown.