O Hugh Jackman μοιράστηκε τα αποτελέσματα της βιοψίας για την ύπαρξη νέου καρκίνου

O Hugh Jackman μοιράστηκε τα αποτελέσματα της βιοψίας για την ύπαρξη νέου καρκίνου

O 54χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans τα νεότερα σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του.

Αντιμέτωπος με μια ακόμη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του είναι εδώ και λίγο καιρό ο Hugh Jackman. Ο διάσημος ηθοποιός υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες όταν ο γιατρός του παρατήρησε ενδείξεις που θα μπορούσαν να σχετίζονται με βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, η πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος.

Η περιπέτεια του Jackman με τον καρκίνο του δέρματος έχει ξεκινήσει από το 2017 με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις.

Τα αποτελέσματα της βιοψίας και το «ευχαριστώ» του Jackman

Πριν λίγες ώρες ο πρωταγωνιστής της μεγάλης οθόνης δημοσίευσε ένα Instagram story θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές του. Όπως ο ίδιος είπε νιώθει ανακούφιση που οι βιοψίες του έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

viopsia.jpg

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη! Τη νιώθω! Και στα Μέσα που βοηθούν στην επικοινωνία αυτού του πολύ σημαντικού μηνύματος», έγραψε στην ανακοίνωσή του ο ηθοποιός και προέτρεψε τους ακολούθους του να φορούν αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας ανεξαρτήτως εποχής.

https://www.instagram.com/p/CqsVKtvOqod

Ο Ηugh Jackman αγκαλιάζει τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί (photo)

Το νέο μήνυμα του ηθοποιού

Φορώντας έναν επίδεσμο στη μύτη, ο 54χρονος μίλησε στην κάμερα και δημοσίευσε αργότερα το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Χολυγουντιανός σταρ προέτρεψε τους θαυμαστές του να προστατεύουν το δέρμα τους από τον ήλιο τονίζοντας:

«Ήθελα να το ακούσετε από εμένα σε περίπτωση που κάποιος με δει στο δρόμο ή οτιδήποτε άλλο. Μόλις έκανα δύο βιοψίες. Μόλις πήγα στον γιατρό μου, τη δρ. Iron, η οποία είναι φοβερή. Και είδε απλά μικρά πράγματα, θα μπορούσε να είναι ή να μην είναι βασικοκυτταρικό κατά τη γνώμη της. Δεν ξέρει. Θα μάθω σε δυο-τρεις μέρες, και μόλις μάθω θα σας ενημερώσω. Απλώς να σας υπενθυμίσω, ο βασικοκυτταρικός καρκίνος, στον κόσμο των καρκίνων του δέρματος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους».

https://www.instagram.com/p/CqlvvNVp6JR

«Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε, εμπιστευτείτε με. Και πάλι θα περάσετε απίστευτα εκεί έξω. Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς», πρόσθεσε ο Jackman.

Πηγή κεντρικής: thehughjackman