Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή της Βανέσας Αδαμοπούλου: Οι σπουδές, ο Ιωάννης και ο 8χρονος Ιάσονας

Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή της Βανέσας Αδαμοπούλου: Οι σπουδές, ο Ιωάννης και ο 8χρονος Ιάσονας

Σωστή «Κοντεσίνα» η Βανέσα Αδαμοπούλου και εκτός από το ομότιτλο τραγούδι - συνεργασία με τον Λάκη Παπαδόπουλο, κάνει μεταπτυχιακό στην θεατρολογία και έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό για τον ρόλο της ως μαμά από τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση. 

Η Βανέσα Αδαμοπούλου επέστρεψε στο τραγούδι με μία συνεργασία - έκπληξη με τον Λάκη Παπαδόπουλο και το remake του «Κοντέσα Κοντεσίνα μου» ταιριάζει απόλυτα στην vintage ιδιοσυγκρασία της.

Δεν είναι μόνο όμως το τραγούδι στη ζωή της, καθώς πρόσφατα αποφάσισε να κάνει μεταπτυχιακό στην Θεατρολογία και να ανοίξει έναν νέο κύκλο στη ζωή της. Το καλύτερο είναι πως κατάφερε να βρει την ισορροπία ως μαμά και ως γυναίκα μετά από πολλά «σκοτάδια» που πέρασε στη ζωή της, έχει βρει το φως και όχι μόνο λόγω του 8χρονου γιου της Ιάσoνα. Στο σπίτι τους εκείνος έχει τον πρώτο ρόλο και λόγο με εκείνη να του αφιερώνει συχνά κάποια από τα μικρά της ποιήματα. Το κυριότερο όπως δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» είναι ότι κέρδισε τον θαυμασμό του πατέρα του παιδιού της και πρώην συντρόφου της Ιωάννη Παπαζήση.

«Δεν καταλαβαίνουν οι χωρισμένοι ότι κάνουν τα παιδιά τους σάκους του μποξ»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι ταυτισμένη με το τραγούδι της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή» καθώς το «Πάνω στην τρέλα μου» υπήρξε hit για πολλά χρόνια και στην ουσία εκτίναξε την καριέρα της στα ύψη.

Όμως κάποια στιγμή αποφάσισε πως ο χώρος των μπουζουκιών τη ζορίζει και δεν της ταιριάζει. Ήταν η στιγμή να κάνει στροφή στη ζωή της και στην καριέρα της, όπως δήλωσε και στην εκπομπή «Happy Day». Ίσως έπαιξε ρόλο ότι ήρθε στη ζωή της ο 8χρονος γιος της Ιάσονας. Τώρα για παράδειγμα αποφάσισε να κάνει μεταπτυχιακό στην Θεατρολογία: «Κάνω μεταπτυχιακό στη θεατρολογία, είμαι αισίως στο δεύτερο έτος. Είναι κάτι που ήθελα πάντα να κάνω από τότε που τελειώσα Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Είναι ένα μεταπτυχιακό που δεν θα το χρησιμοποιήσω για να το κάνω επάγγελμα, απλά με κάνει καλύτερο άνθρωπο και μαθαίνω πράγματα».

Η Βανέσα δηλώνει vintage ως φιλοσοφία ζωής: «Δεν είμαι παραδοσιακό κορίτσι αν σκεφτείς πως έχω παιδί και δεν έχω παντρευτεί. Μου αρέσει το vintage, είμαι vintage, γιατί πιο παλιά πρόσεχαν οι άνθρωποι εκείνοι την εποχή τι φορούσαν ακόμη και στον τρόπο που μιλούσαν ο ένας στον άλλον».

Μικρές δόσεις vintage έχει και το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας όπου ζει με τον γιο της Ιάσονα.

https://www.instagram.com/p/CcNR_CrrE1Z

Στην διακόσμηση έχει προτιμήσει τις γήινες αποχρώσεις με κάποιες έντονες χρωματικά πινελιές και όχι μόνο από τις ζωγραφιές του γιου της.

https://www.instagram.com/p/ClE9TeUr2hK

Χρειάστηκε να περάσει χρόνος μέχρι να βρει την ισορροπία της στον νέο της ρόλο ως μαμά όπως παραδέχεται η Βανέσα. Και σε αυτό την βοήθησε και ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του Ιάσονα, Ιωάννης Παπαζήσης με τον οποίο υπήρξαν 15 χρόνια μαζί χωρίς όμως να παντρευτούν: «Ως μαμά έχω βρει κάποια ισορροπία. Στην αρχή υπερίσχυε πολύ το μαμά, πολλές τύψεις, πολλή θεωρία. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να είσαι «πολύ μαμά» και θέλεις να τα υπερ-καλύψεις όλα. Μετά κάνεις μία επανάσταση και λες μου έχει «φάει» το άλλο μου κομμάτι ως άνθρωπος και ως γυναίκα. Είναι πολύ τιμητικό να σε θεωρούν καλή μαμά και ειδικά ο πατέρας του παιδιού σου. Γνώμονας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παιδί. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι ενήλικες χωρισμένοι. Φέρονται σαν παιδιά. Και κάνουν τα παιδιά ένα σάκο του μποξ».

https://www.instagram.com/p/CTrK1qkIjMP

Αν κάνεις ένα μικρό scroll στον προφίλ της Βανέσας στο Instagram θα δεις και μία ποιητική διάθεση που έχει όταν κάνει τις αναρτήσεις της. Και με αρκετό χιούμορ κάθε φορά.

https://www.instagram.com/p/Ck_jP4erLzx

Πέρασε πολλά σκοτάδια μέχρι να βρει το φως όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της: «Έχω περάσει πολλές εσωτερικές δυσκολίες για πολύ καιρό, γενικά οι καλλιτέχνες έχουμε πολλά «σκοτάδια». Αλλά αυτά τα σκοτάδια μου με έφεραν στο φως. Η δουλειά με ζόρισε πολύ γιατί έκαναν πράγματα στην αρχή που δεν μου ταίριαζαν. Δεν αισθανόμουν καλά, είχε ψυχικό κόστος».