Το θαύμα έγινε: Η σωτήρας του Αντώνη στον Σασμό τον οδηγεί στη λύτρωση και τον επίλογο της χρονιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Το θαύμα έγινε: Η σωτήρας του Αντώνη στον Σασμό τον οδηγεί στη λύτρωση και τον επίλογο της χρονιάς

Μία γυναίκα εκτός από την Μαρίνα βοηθά τον Αντώνη στο mind crush του και τον επαναφέρει σταδιακά στην ενεργό δράση. Για να οδηγηθεί ο Σασμός στην απονομή δικαιοσύνης. 

Με τα παιχνίδια του μυαλού θα ασχοληθούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Και θα εστιάσουμε σε έναν πρωταγωνιστή που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο όχι μόνο για το τέλος της φετινής χρονιάς αλλά και για τον επίλογο και της επόμενης σεζόν.

Ο Αντώνης λοιπόν γίνεται το κεντρικό πρόσωπο των εξελίξεων. Αλλά όχι ο Αντώνης που ήξερες από παλιά. Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο κανείς δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει. Το μυαλό του είναι ένας λαβύρινθος και η αμνησία του, ανησυχεί τους περισσότερους. Μία γυναίκα όμως θα γίνει η σωτήρας του και δεν είναι η Μαρίνα.

Λίγο πριν την τελική αναμέτρηση

Ο λατρεμένος του κοινού Δημήτρης Ήμελλος ως αστυνόμος στον Σασμό βιώνει τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του. Σήμερα (7/4) θα επανέλθει από το κώμα χαρίζοντας χαμόγελα στον έρωτα της ζωής του. Η Μαρίνα ήλπιζε σε ένα θαύμα και το θαύμα έγινε.

https://www.instagram.com/p/Cqm9AFPoVOv

Σε λίγο καιρό όμως θα ελπίζει και σε ένα δεύτερο. Ο Αντώνης της, έχει κενά μνήμης και στο παραμιλητό του αναφέρει διαρκώς το όνομα της Ρέας, της συζύγου του Ευθύμη που σκοτώθηκε μετά από δικό του λάθος.

Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει εμφάνιση έκπληξη στον Σασμό και λέει ξεκάθαρα: «Ασφαλώς και μπορώ»

Η Μαρίνα θα ενώσει τα κομμάτια του πάζλ με τη βοήθεια της Ντίνας και θα καταλάβει ότι ο άντρας της έχει τύψεις. Εν μέρει είναι σωστή στις υποψίες της. Ο Αντώνης σε λίγο καιρό με όσα λέει τους οδηγεί όλους στο συμπέρασμα ότι είδε τον επίδοξο δολοφόνο του, δηλαδή τον Ευθύμη. Αλλά δεν θυμάται τι συνέβη την ημέρα του γάμου του.

https://www.instagram.com/p/Cps-0gDo_4v

Επιστρατεύεται λοιπόν μία γυναίκα για να τον βοηθήσει και δεν είναι άλλη από την μητέρα της Στέλλας, τη Σοφία Καμαριωτάκη που θα ενώσει τα χαμένα κομμάτια του μυαλού του και θα τον κάνει να θυμηθεί ξανά. Σε συνδυασμό με τη φροντίδα και την αγάπη της Μαρίνας.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

Όταν επανέλθει η μνήμη του - σε αρκετά επεισόδια από σήμερα-, ο Αντώνης δεν θα ορκιστεί εκδίκηση, αλλά θα επιδιώξει δικαίωση. Ο νόμος είναι ο μόνος δρόμος. Και εδώ θα χρειαστεί τη βοήθεια της Αιμιλίας αλλά και του Λευτέρη.

Δεν θα γίνει αυτό από τη μία μέρα στην άλλη. Θα υπάρξει μία σταδιακή κορύφωση για να φτάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αντώνης δε θα παίξει μόνο σημαντικό ρόλο στον φετινό επίλογο αλλά και στον γενικότερο επίλογο της σειράς.

Εκείνος και ο παπάς θα είναι αυτοί που θα πάρουν πρωτοβουλία για σασμό μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Αυτό το σημείο του ομότιτλου βιβλίου της σειράς είναι από τα ελάχιστα που θα διατηρηθούν μέχρι το The End.