Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει εμφάνιση έκπληξη στον Σασμό και λέει ξεκάθαρα: «Ασφαλώς και μπορώ»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει εμφάνιση έκπληξη στον Σασμό και λέει ξεκάθαρα: «Ασφαλώς και μπορώ»

Πάει στην Άνω Ποριά η Καίτη (Γαρμπή) που αγαπούσες. Η τραγουδίστρια εκτός από μεγάλη φαν του Σασμού ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει με τον τρόπο της στη σειρά και η Δανάη Παππά έχει άμεση σχέση με αυτό. 

Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη στον Σασμό και εκτός από κάποιες μικρές σεναριακές ατυχίες, θα έχουμε ανατροπές με new entry στη σειρά.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο λοιπόν θα δούμε ακόμη και την Καίτη Γαρμπή να «εμπλέκεται» στη σχέση της Θοδώρας και του Λευτέρη. Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει υπάρξει συνεργασία της τραγουδίστριας και της Δανάης Παππά. Πώς, με ποιο τρόπο και πότε θα δούμε αυτή την έκπληξη; Σου έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για αυτό.

https://www.instagram.com/p/CqiJTk8ApZG

Η Καίτη που αγαπούσες πάει στην Άνω Ποριά

Αν είχες πάει σε κάποιες από τις περσινές συναυλίες της Καίτης Γαρμπή θα την είχες ακούσει να τραγουδά τόσο το ομότιτλο τραγούδι του Σασμού όσο και το «Φως» που έχει γράψει ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Τερζής.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως είναι μεγάλη φαν της σειράς και πολλές φορές έχει κάνει tweet κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Λατρεμένοι της ήρωες εκτός από τον Αστέρη και την Αργυρώ , ήταν την περσινή χρονιά και ο Καραπάνος (Λάζαρος Γεωργακόπουλος).

garbitweet_sasmos.JPG

Κανείς δεν περιμένει όσα θα συμβούν στον Σασμό: Ο Μαθιός παθαίνει νευρικό κλονισμό

Από την άλλη πλευρά σε ένα επεισόδιο της περσινής σεζόν η Δανάη Παππά ως Θοδώρα, σε μία στιγμή αναζήτησης νέου επαγγελματικού προσανατολισμού έκανε μία οντισιόν ως τραγουδίστρια σε κέντρο του Ρεθύμνου. Εκεί τραγούδησε και το τραγούδι της Καίτης «Πες το μ' ένα φιλί».

https://www.instagram.com/p/CbaPEH8Nfsv

Η συνεργασία όμως έχει και συνέχεια. Η Δανάη Παππά αποκάλυψε μία φωτογραφία με την Καίτη και χωρίς να μας δίνει λεπτομέρειες, μας υποψίασε για το spoiler: «UNEXPECTED DUO. Σίγουρα θα αναρωτιέστε ΤΙ ΠΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ.. θα σας αφήσω να μαντέψετε στα σχόλια.. με ένα μικρό hint «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ» ps. @kaitigarbi τσιρίζωωωωωω».

https://www.instagram.com/p/CqqM5SDtg_M

Τι ετοιμάζουν λοιπόν; Σου έχω αποκλειστικές πληροφορίες.

Σε αρκετά επεισόδια από σήμερα η Θοδώρα θα έρθει σε ένα μεγάλο δίλημμα στη σχέση της με τον Λευτέρη. Δε σου λέω κάτι περίεργο γιατί ήδη είναι σε κόντρα με τα μυστικά που συνεχίζει εκείνος να μην της αποκαλύπτει για την πραγματική του ταυτότητά.

Με τις εξελίξεις όμως που θα έρθουν με τον Ευθύμη Φαρμάκη , σταδιακά η Θοδώρα θα μαθαίνει την κρυφή του ζωή ως αστυνομικός που έχει βάλει στόχο ζωής τη σύλληψή και την εξάρθρωση του παράνομου κυκλώματος.

https://www.instagram.com/p/CqflN2DKmOJ

Παραμένει όμως ερωτευμένη μαζί του και κάποια στιγμή θα ακούσει το νέο τραγούδι της Καίτης «Ασφαλώς και μπορώ» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum. Οι στίχοι και η μουσική του λαϊκού τραγουδιού ταυτίζονται απόλυτα με όσα βιώνει. Και αυτό γίνεται το τραγούδι της.

Με αυτό λοιπόν το ερωτικό τραγούδι κάνει την εμφάνισή της η Καίτη στη σειρά, αλλά χωρίς να τη δούμε live όπως ίσως υποψιάστηκες, αν είδες τη φωτογραφία της Δανάης.

Πάντως η Καίτη επειδή έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε ρόλο ηθοποιού στις «7 θανάσιμες πεθερές» και θα ήταν υπέροχη σε ρόλο guest κάποια στιγμή στη σειρά που αγαπά τόσο πολύ. Μόλις δώσαμε ιδέα στους σεναριογράφους.