Οι φήμες & η αλήθεια για την Ευγενία Σαμαρά: Θα χάσει τη ζωή της στον Σασμό εξαιτίας του Φαρμάκη;

Κατερίνα Μπούσιου
Οι φήμες & η αλήθεια για την Ευγενία Σαμαρά: Θα χάσει τη ζωή της στον Σασμό εξαιτίας του Φαρμάκη;

Κανείς δεν θα αφήσει ήσυχη την δικηγόρο Στέλλα Καμαριωτάκη στον Σασμό. Πολλά τα μέτωπα και οι προσωπικές της απώλειες. Θα κλείσει όμως το κεφάλαιο της Ευγενίας Σαμαρά στη σειρά; Μία ακόμη φήμη που προστίθεται σε εκείνη του χωρισμού της με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη. 

Πολλοί από τους φανς του Σασμού έχουν χαρακτηρίσει την Ευγενία Σαμαρά στον ρόλο της ως Στέλλα, άτυχη. Καταρχάς όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της έφυγαν. Ο Αστέρης, ο Άγγελος και ο Γεράσιμος για 3 διαφορετικούς λόγους χώρισαν μαζί της.

Η Στέλλα όμως είναι εκεί για όλους. Καλοσυνάτη ακόμη και με την πρώην αντίζηλο Αργυρώ, να έχει συγχωρήσει επίσης και τον Αστέρη για την απιστία του και έτοιμη να βοηθήσει όταν χρειάζεται. Τώρα θα αντιμετωπίσει μία μεγάλη πρόκληση, μετά την ανακάλυψη του γράμματος του Τόλη. Αλλά στην προσπάθεια να τους βοηθήσει όλους, μήπως έρθει και το άδοξο τέλος της όπως υποστηρίζουν κάποια spoilers;

https://www.instagram.com/p/ClzCifpNqM-

Η στήριξη στον Αστέρη, η μετωπική σύγκρουση με τον Φαρμάκη και ο αποχωρισμός από τους γονείς της

Η Ευγενία Σαμαρά έχει τρολάρει αρκετές φορές τον εαυτό της γιατί σε κάθε υπόθεση του Σασμού σε εκείνη συντρέχουν για νομικές συμβουλές. Σα να είναι η μοναδική γυναίκα δικηγόρος της Κρήτης.

Άθελά της καμιά φορά και ίσως λόγω του δυναμισμού της, μπλέκει σε περίεργες υποθέσεις. Τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο κίνδυνο. Το γράμμα του Τόλη αποκαλύφθηκε, ο Ευθύμης γνωρίζει τα πάντα και απειλεί τον Μαθιό και ο Σταματάκης έκανε το σφάλμα να της ζητήσει βοήθεια.

Καταρχάς όπως θα δεις στα προσεχώς, η Στέλλα σοκάρεται όταν μαθαίνει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα από τον Τόλη. Με κίνδυνο να το μάθει και ο Αστέρης, η Στέλλα θα προσπαθήσει να μάθει αν κάποιος άλλος γνωρίζει για αυτό.

Όμως όταν κληθεί να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη νομικά για τα θερμοκήπια του Μανόλη και του Νικηφόρου προσπαθώντας να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από εκείνον, θα καταλάβει πως ο Ευθύμης έχει στο μυαλό του σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού.

Εδώ λένε τα spoilers πως η Στέλλα θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή της από τον Ευθύμη.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Η Ευγενία Σαμαρά, εκτός από τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη σειρά, δεν θα μπορεί να λείψει από την τρίτη σεζόν. Σεναριακά θα έχουμε ένα κενό.

https://www.instagram.com/p/CqLrt1QtWWv

Η μόνη απώλεια που την αφορά θα έχει σχέση με τους γονείς της. Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη που υποδύεται την μητέρα της στον Σασμό δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν και θα δούμε σεναρικά αυτό να υποστηρίζεται με μία απόφαση των γονιών της να αφήσουν τα πάντα για να ζήσουν τη ζωή τους ταξιδεύοντας εκτός Κρήτης.

https://www.instagram.com/p/Cnw972ct11j

Η Στέλλα από την άλλη θα δώσει και τις νομικές της συμβουλές και στον Αστέρη , όταν θα μάθει πως είναι πατέρας του παιδιού της Αργυρώς. Βασικά θα προσπαθήσει να είναι η ενδιάμεση για να κατευνάσει την ένταση που φυσιολογικά θα προκληθεί μεταξύ τους.

Η φήμη για το τέλος του ρόλου της δε φαίνεται να ευσταθεί, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη για την πληροφορία - φήμη που δημοσίευσε η εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ και μιλά για οριστικό χωρισμός της Ευγενίας Σαμαρά με τον επί 7 χρόνια σύντροφό της, σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη .

Η Eυγενία Σαμαρά θέλει να γίνει μαμά και συγκινεί με τα λόγια αγάπης για τον Γιάννη Ποιμενίδη

https://www.instagram.com/p/CoqFkIaN4Fh

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Φωτεινή Πετρογιάννη υποστήριξε πως το περιβάλλον του ζευγαριού ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει την πληροφορία και ίσως μιλάμε για μία μικρή παύση στη σχέση τους. Με ότι και να σημαίνει αυτό.